Hamiske yazcoming Mutlaka yaptırın rahim ağzı ölçümünü mutlaka, inşallah sağlıklı ve zamanında bebeğinize kavuşursunuz
endlesslove1 Başın sağolsun canım bende bugün tam 2 ay oldu kızımı kaybedeli 21+1 haftalıkken detaylı ultrasona gittiğimde öğrendim kalbinin durduğunu sanki ultrason yatağında değilde ateşin közün üzerinde yatıyordum çok yandım sanki ciğerlerim parça parça döküldü günlerce ağladım hala daha ağlıyorum birinin hamilelik haberini alınca bebeğini görünce ağlıyorum geçecek mü bilmiyorum geçeceğini de sanmıyorum
Hamiske endlesslove1 Başın sağolsun rabbim dayanma gücü versin inşallah, ben geçmesini de istemiyorum sanki, ama bu da yasın süreçlerinden biriymiş
endlesslove1 Hamiske evet unutmuyorsun zaten alışıyorsun Rabbim bazı şeyleri öğretmek için vesile kılıyor ben kızımı kaybettim çok üzüldüm çok ağladım halada ağlıyorum ama pıhtılaşmam olduğunu öğrendim 5 genimde pıhtılaşma varmış birde benim 2. Kaybım şimdi her şeyi araştırıyorum testlerini yaptırıyorum öyle devam edeceğim nasip olursa
canan_55 Hamiske Çok üzüldüm ben de öyle kaybettim bebeğimi 3 gün yaşayabildi küvözde. Rabbim kendine melek yaratmış en güzel yere yanına almış ama o seni beklicek orda sakin kalmaya çalış isyan etme şükret sonuçta veren de o alan da elden bişey gelmez 😢😢
Hamiske canan_55 İsyan etmiyorum, vardır her işte bir hayır, her türlüsü çok zor ama onla geçirebildiğim 11 güne ve karnımda 5 buçuk ay taşıma şerefine nail oldum elhamdüllilah
-Cennetkusuannesi- Hamiske sana kalpten sarılıyorum canım benim. Bir yıl önce 24 eylülde kaybettim oğlumu benimde suyum sızıntı şeklinde geliyormuş 18 haftalıktık iki haftaya yakın hastanede kaldım ama suyu bitti bana suyu bittiği için aynı senin gibi normal doğum yaptırdılar ben 8 saat sancı çektim anca doğdu. Can acısı geçiyorda kalp acısı geçmiyor hafiflemiyor belki ama insan acıyada alışıyor. Benim ilk gebeliğimdi ve 3 yıl sonra zor olmuştu kısaydı ama herşeyiyle güzeldi. Dayanma gücüm kavuşacak olmamız rabbim bizlere şefaatçi eylesin yavrularımızı bizi almadan gitmesinler inşallah
sari_papatyam Hamiske Allah sabır versin kalbimde hissettim acınızı inşallah cennette karşılasın sizi🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Esma006 Hamiske basınız sağolsun Allah sabır versin inşallah hikayemiz aynı resmen sanki 37 haftalıktim bende acil kanama ile gittim günüm daha vardı ve ilk bebeğim oglumdu plesantadan ayrılmış kan yutmuş sivi yutmuş kalbi dakikada bir atıyordu ve acil sezeryana alındım tüm bayildim gözümü açtım bebeğim yanımda yok kuveze göndermişler ben 2 ünite kan kaybetmisim rahimim alincakmis neredeyse yaşım küçük olunca doktor ellememis Allah razı olsun bebeğim doğduğunda ölü doğmuş 20 dakika sonra masaj ile hayata tutundu sütüm gelmiyor hiçbir sekilde iki gün yaşadı ben hastane odasında yatiyorum ve o telefon çaldı bebeğiniz kalbi durmak üzere gelin nasıl yağmur yağıyor ama tekerlekli sandalye ile gittim eşim evden geldi ağlıyoruz elimizden birşey gelmiyor eşim öptü kokladı ama ben korktum o an dokunmak Gelmiyor bilmiyorum şoktayim da sanki iki üç aylik bebekti herkes farklı teselli veriyor Allah ikiz versin gencsin kafana takma fln olmuyor 3 ay oldu hala ağlıyorum günlük mezarını süslemek içimi ferahlatıyor koruyucu melegin var artık
Hamiske Esma006 Başın sağolsun senin de, bu acının tarifi yok, tanımlamaya 1 kelime bile yok, inşallah şefaatçimiz olacaklar bizim, elbet bir gün buluşacağız