Parek00 babymom2026 merhaba canım 13. Haftada kız dedi teyit etmek için hiç açmadı sonraki haftalar da bugün netleşti 🩷 Rabbim şeninde gönlüne göre versin İnan ben hiç anlamıyorum ultasondan ama burada çok iyi tahmin de bulunanlar var mutlaka bakarlar 🙏
ayseozbek Kızlar yarın detaylı ultrasona gireceğim. Öncelikle sağlıklı olması için, sonrasında hayırlı gönlümden geçen cinsiyetten olması için bana dua eder misin iz
Parek00 ayseozbek bende çok dua istedim… Şükürler olsun gönlümdeki oldu Sizinde olsun. 🩷 Haber verin. 🍀
babymom2026 Parek00 Daha çok var ya aşırı sabırsızlanıyorum 🥹 ve çok kız istiyorum ayrım yaptığımdan degil sebebi bende kalsın ☺️
fatmayarar1 Parek00 Yaa çok sevindim Rabbim gönlünüze göre vermiş inşallah ben de kızım oluyor die post açarım
Happy1Anne Gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua edin hanımlar lütfen bende 16+1 haftalık hamileyim hayırlısıyla sağlıklı bi kız evladım olsun istiyorum dua eder dua beklerim 🥰🥰
Happy1Anne Parek00 yok hayır devlette muayene oluyorum henüz erken söylemem için diyo geçiştiriyor galiba
kizinaasikanne Parek00 kız göstermez derler benim kızım 30. Hafta da bile bacak arasını göstermemişti iç organlarından kesin kız dediler 😂😂😂
Zhrcyl Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah bende kızımı kaybettiğim için kız istiyorum 12 haftalığımm🥹🥹🩷🩷
Zarifee Parek00 canım çok sevındım darısı bana dua et bende kızım olsun istiyorum 🤗 takvim doğru cıktı oyleyse senin 🫶🏻
Aloska Parek00 balımmm tebrik ederimm sağlıkla, huzurla ve bereketle gelsin. Kucağını ve kalbini neşeyle doldursun 🥹🩷🌸🎀