Parek00 13 haftada kız diyen sonra da bacaklarını açmayan minikamm KIZMIIŞŞ 🩷 ( doktor iyice baktı resim de verdi, detaylıda değişmez umarım sjsjs)
0zlemy Parek00 ayyy çok sevindim dün diğer gönderini görmüştüm baya da dua ettim rabbim gönlüne göre vermiş ne güzel 💖💖 İnşaallah benimde hayırlısıyla afiyetle inşallah kız olur bende çok istiyorum bakalım daha 2 hafta var 🥹
Parek00 -Enise05 17. Haftada. 13 de kız dedi ama netleştiremedi açmadı bugün açtı 🥲 2 erkekten sonra kız oldu ama maalesef bir oğlumu kaybettim .
Parek00 0zlemy Allah razı olsun bende size çok dua edeceğim. 🙏 Sizde haber verin böyle bir gönderi paylaşacaksınız inşAllah 🩷
babymom2026 Parek00 ayy masallah kuzuyaaa bende çok kız hissediyoruuuummm insallah kızım olur😍 kaçıncı haftada tahminde bulunur doktor ya 10. haftama gireceğim 2 gün sonra ☺️ Birde karnım biraz çıktı acaba benim kendi göbeğim mi yoksa bebekten mi anlayamadım 😍 ayrica ultrason atsam tahmin yapar mısın?
Parek00 babymom2026 merhaba canım 13. Haftada kız dedi teyit etmek için hiç açmadı sonraki haftalar da bugün netleşti 🩷 Rabbim şeninde gönlüne göre versin İnan ben hiç anlamıyorum ultasondan ama burada çok iyi tahmin de bulunanlar var mutlaka bakarlar 🙏