Ezgi3545 şuan 37. Haftadayım ara ara ölçüyorum ama artık yeme düzenim oturdu zaten çok kilo almıyorum 2. Trimesterde biraz fazla almıştım. Hala suyum fazla evet ama işte bu genetik dediler artık benim için, diyetle suyu düzelende var benimki düzelmedi mesela. İlk yaptığım diyetten bahsediyim sana aç karna ölçüm yapıyorum. Tokluğu ilk ağzına aldığın lokmadan tam 1 saat sonra bakman gerekiyor ve 140ın altında çıkması lazım hayatımdan beyaz ekmeği çıkarttım pilav makarna azar azar yedim ama benim tokluklarım güzel çıktı mesela böyle yememe karşılık eğer senin yüksek çıkarsa hayatından tamamen çıkartman lazım, mesela ben basmatiye geçmiştim o daha fazla çıkartmıştı şekerimi normal pirinci az yiyorum, mutlaka her akşam yoğurt yedim dengeliyor diye duydum çünkü (ev yapımı olsa iyi olur) ilk başlarda meyve yemedim akşamları bişey atıştırmak istersen kuruyemiş ve soda içtim sadece, bu yaz hiç karpuz yemedim mesela dondurma da öyle, en çok bunlar yükseltiyor suyu da şekeri de, kahvaltımı güzel yaptım sebzesi yumurtası peyniri olsun bi kere reçel yedim mesela marketten aldığım o 145 çıkarmıştı bi parça ekmek olmasına rağmen 🥲 145 çıkınca hemen kenara not ettim reçel yedim diye, ben genelde kahvaltımı geç yaparım doktor buna kızıyor ama sabah midem almıyor 🤷🏻♀️ 11-12 bazen 1 de kahvaltı yapıyorum öğle yemeği yemiyorum o yüzden ara öğün olarak yulaf süt kakao fıstık ezmesi ve dondurulmuş meyvelerle bi kase yapıyordum onu yiyordum bazen, bazen kefir kuruyemiş idare ediyordu beni. He hiç mi tatlı yemedim yedim tabi ki ama haftada 1-2. Şimdi sona geldik diye çok dikkat etmiyorum ama akşam yemeğinden sonra kaçırmamaya dikkat ediyorum, ölçüm yaptıkça ve yediklerini yazdıkça kendini daha iyi tanıcaksın yine sıkıştığın yerde sorabilirsin, instadan sürekli karşıma fit tatlılar çıkıyordu mesela benim yulaf hurma muz ezip bitter çikolataya bulıyosun mesela kahvenin yanında 2 tane yiyordum ben hem tatlı ihtiyacını hemde öğünü geçiriyordu ve tabi bol su, ben 14 kilo aldım toplamda çoğunu da 2. Trimesterde aldım zaten, kaç kilo aldığınla da alakalı şeyler bunlar bi hafta dikkat et bakalım ne olucak ne çıkıcak o zaman anlarsın zaten