happymomdayss Busyusad kan vermedim canım normal gebelik testi yaptım iki tane cıktı bide bu sabah yaptım predictor cıktı 🥹
alpomm happymomdayss ilkiminannesi Busyusad kcckckcnckck Moz Zeynep248 Esma006 Ebrak günaydın kızlar bugün ilk idrarla denedim yorumlar mısınız ? Bat 5 gün var https://mutluresim.com/images/2025/09/10/XiPVjo
alpomm happymomdayss canım hayırlı olsun senin de net var. Kan vermeye bende şuan korkuyorum nedense.
Busyusad alpomm hayırlı olsun canım var görünüyor inşallah sağlıkla bebişin seninledir banada dua edin lütfen bu ay bende mutlu haberi alayım bence direk gidip kan ver sende canım rgarantilemiş olursun
Zeynep248 alpomm var canım belli bende aynı bu şekilde öğrenmiştim yarın kan verebilirsen netleştirmiş olursun hayırlı olsun 🥰
Ebrak alpomm var gibi görünüyor adetiniz gecikince doktora gidin yoksa beta takibi yaptorıyorlar iki günde bir kan vetmek gerekiiyor .kese genellikle 5 hafta kalp atışıda 6-7 hafta arası duyuluyor . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
kcckckcnckck alpomm İnşllah vardır valla kızlar bende verdim ama kanda çıkmadı dedım acaba erken Mi verdim bilmiyorum ya
happymomdayss alpomm sendede var kuzum kimyasal yaşadıgım için sürekli küçük bi değerle karşılaşıcam diye cok korkuyorum ama birazdan vercem ne olcaksa olcK
alpomm Busyusad amin canım. Rabbim sana ve bu haberi bekleyen tüm arkadaşlara nasip etsin mutlu haberi.
userliktedeben alpomm hayırlı olsuunn var gibi görünüyor günden güne değerlerim artacaktır inşallah :)