Cimcime30 busrax_ Histeroskopı ve lakoroskopı oldum ya rahım kendını toplasın dıye korunma amaçlı ıste verdı
Cimcime30 busrax_ Letu ve gonapeptly çatlatma ıgnesı 4-6 ay deneyelım yasınız genç dedı tmm dedım olmazsa aşılama yapacak
busrax_ Cimcime30 benim kendiliğinden bir sene içinde iki kere gebelik oldu diye hiç tedavide önermiyorlar doktorlar hep olur diyorlar
busrax_ Cimcime30 bende 31 yaşındayım. Yaşım geçiyor diye tedirgin oluyorum 35ten sonra yumurta kalitesi düşüyormuş
Cimcime30 busrax_ bende dedım hocam ne gencı Allah aşkıma yok yok gemcsınız dedı esım 34 yaşında ay bılmıyorum cnm doğal olsun dedık aşılamaya gerek yok ılac kullancam bakalım
Sevgiiss busrax_ bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor hatta takvime not ediyordum. Bazen akıntıdan 2 gün sonra pik oluyordu bazen 1 hafta sonra canım. Pek güvenilir değil gibi en azından bende öyle
busrax_ Sevgiiss bende her ay mutlaka olurdu bu ay olmadı her ay da ovulasyon yapardım bu ay yapmayacağım dedim hiç bir belirti de yakalayamadım😢
Sevgiiss busrax_ ovğlasyon yapmadıysan belirti arama kuzum sık ilişki olsun emin ol hamile kalacaksan denk geliyor . Kalmayacaksanda pik bile olsa kalamıyorsun aylarca yaşadım
busrax_ Sevgiiss çok doğru ben 8 ay boyunca hep çok koyu şekilde pik gördüm akıntı da oldu ama gebe kalamadım. neden belirti arıyorsam bende bilmiyorum :(
Sevgiiss busrax_ olur inşallah canım bende merak etme zamanını bekliyor biliyorum zor ama sabretmekten başka yapacak bir şey yok