Merhaba hanımlar hem devlet hem özel takipliyim. Dün devlette bugün de özel klinikte çatı muayenem vardı. Dün çatı muayenesi yapılacağından haberim olmamasına rağmen o kadar rahat ve kısa geçti ki hiç olumsuz bir şey hissetmedim. Ama bugünkü dr elini çok içeri sağa sola soktu kendimi kastım ve gerçekten canım yandı ve istemsiz olarak elini tuttum engellemek için. Ben zar zor muayeneyi bitirmiştir diye düşünürken dur daha yeni başlıyorum dedi şok oldum çünkü dün çok kolay geçmişti. İster istemez kadını uğraştırmış oldum işini engellemiş oldum ve bana sen nasıl doğuracaksın biz bu işlemi doğum anına kadar defalarca yapıcaz dedi ve soğuk yaptı bana. açıkçası moralim de bozuldu. Doğumdan yana dünkü muayenede bebeğim makat geliş olmasına rağmen özgüvenim gayet yerine gelmişti, bugünse çok şükür baş aşağı dönmüş ama dr normal doğumdan yana özgüvenimi acayip düşürdü. Açıklık başladığında hastanede gerçekten gelip gidip çatıyı can acıtacak kadar içine girip defalarca muayene ediyorlar mı gerçekten yoksa basit mi geçiyor benim canım biraz tatlı çok morale ihtiyacım var :(