Ayfersalih28 fatmayarar1 sanada sağlıklı mutlu neşeli zeki çalışkan kız bebis gelsin Rabbim evinize müjdelesin evin sultanı prensesi geldiğini 💗💗💗💜💜kun fe yekun duasıyla sağlıklı sıhhatli kiz haberiyle gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayfersalih28 ahaha1212 annecim dünya tatli prensesin geliyor diyor cikinti yok 😍😍😍kiz in sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah
gllffr Ayfersalih28  bana da tahmin yaparmısınız 13+4
tugbamuratmutlu nazar_73 bana 12de kiz ihtimali yuksek dedi fetal dna vermistim erkek cikti canim yanilma oluyo tabikide
nazar_73 tugbamuratmutlu devlette detaylı ultrason bakıyorlar mı cnm ordan da belli oluyormuş cinsiyet
tugbamuratmutlu nazar_73 inan hic devleti bilmiyorum arkadasim devlete gidiyo 6aylik olcak hala cinsiyeti belli degil bana ozelde kiz dediler sonra erkek cikti
gllffr Mervekaram22  Banada bakarmısın
Ebraripekkk Ayfersalih28 banada bakabilir misin cnm 🤍https://i.hizliresim.com/9dj1wot.jpg?_gl=1*shmnub*_ga*NTU2OTcwNDIuMTc0OTUzNTYwNQ..*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTIwNzI3NjQkbzgkZzEkdDE3NTIwNzI4OTkkajQkbDAkaDA.
Bbbaaa @Ayfersalih28 @Ozgeliz @Elamomy @Dilarac @Mervekaram22 Rica etsem bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız?🌸 sizin dediğiniz tahminler hep tutmuş
Ozgeliz Bbbaaa Ben hesaplama yapıyorum ama bunu nereye yazsam bi çok mesaj geliyor ve yetişemiyorum 🫠