Kitabmikurdu @Ayfersalih28 @Ozgeliz @Elamomy @Dilarac @Mervekaram22 cinsiyeti bildiler cinsiyetimiz erkek💙 çok teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklısını versin inşallah
Ayfersalih28 Kitabmikurdu amin inşallah, Allah analı babalı büyütsün, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, her sey sağlıklı ilerlesin sans sizden yana olsunnn😍😍🩵🩵🤍⚘️
maco61 Kitabmikurdu ayy banada erkek bebek dedi. İnşallah benimkide doğru çıkar. Kızım var birde oğlum olmasını çok istiyorum sağlıkla🥹🤲 Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin
Kitabmikurdu Ayfersalih28 amin Allah razı olsun inşallah en büyük duamız sağlıklı olması mübarek evlat olması Rabbim sizinde hakkınızda herşeyin en mübareğini nasip etsin inşallah ❤️
Mavininbiri Ayfersalih28 @Dilarac @Ozgeliz Bize bakar mısınız? Bacak arasında bir şey göremedim kız olabilir dedi
gllffr Ayfersalih28  bana da tahmin yaparmısınız 13+4
Ayfersalih28 Kitabmikurdu amin inşallah 😍benimki de eylul sonu belli olacak cinsiyeti bakalım dediğin kesinlesecek mi🤲🏻🤲🏻😍😍🩵
nazar_73 Kitabmikurdu cnm kaçıncı haftada net öğrendin erkek olduğunu hiç gösteriyor muydu kendini bebek hiç kıza benzettimi
Kitabmikurdu nazar_73 yok ilk defa bugün 15. haftada detaylıda söyledi daha önce doktor hiç tahmin yapmadı görünmüyor dedi
tugbamuratmutlu nazar_73 bana 12de kiz ihtimali yuksek dedi fetal dna vermistim erkek cikti canim yanilma oluyo tabikide
nazar_73 Kitabmikurdu banada görünmüyo dedi 13 haftalıkken %60 kız dedi ama değişebilir dedi emin değilim dedi özel di bide sence değişme ihtimali var mı ki
Kitabmikurdu nazar_73 valla bilmiyorum kız da değişme ihtimali daha yüksek olabiliyor ama burada erkekte değişti diyen oluyor hiç bilgim yok kızımda 16 haftalıkken öğrendim değişmedi
Ayfersalih28 Mavininbiri şahsen bende göremedim. Bende kiz hissettim durusu falan sanki tatli prensesin geliyir gibii
Mavininbiri Ayfersalih28 Ayyy hadi inşAllah, bir oğlum var. Kız kardeşim de yok ve 2 tane erkek yeğenim var, o kadar kız eksikliği yaşıyorum ki çok ihtiyacım var. Hayırlısı ile nasip olsun insAllah 🌸🥹
Ayfersalih28 Mavininbiri inşallah gönlündekini nasip etsin inşallah evinizi kiz haberiyle mutlu etsin rabbim tatli prenses nesesiyle doldursun sağlıklı sıhhatli olsun
fatmayarar1 Ayfersalih28 Ne güzel tatlı dille dilekte bulundunuz bana da dua edermisiniz inşallah bizim eve de bir prenses gelir 3 erkek evladım var
Ayfersalih28 fatmayarar1 sanada sağlıklı mutlu neşeli zeki çalışkan kız bebis gelsin Rabbim evinize müjdelesin evin sultanı prensesi geldiğini 💗💗💗💜💜kun fe yekun duasıyla sağlıklı sıhhatli kiz haberiyle gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ayfersalih28 ahaha1212 annecim dünya tatli prensesin geliyor diyor cikinti yok 😍😍😍kiz in sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah