Mzgnn0234 Melis78 bu kadar Belirli verir mi bana da daha önce verdi ama bu kadar net değil daha sılikti neyse olmasa da kısmet şükür iki çocuğum var Allah isteyen herkese nasip etsin
haticenisa Mzgnn0234 arkadaşımda bu testi yaptı teste var görünüyo ama hamile değil. Google yorumlarda da testin bozuk olduğundan şikayet çok
nerm629_ Mzgnn0234 Canım benim geçen ayy bu testi yapmıştım yalanci pozitif vermişti resim duruyordu senin için koydum buraya inşallah hamilesindir ama bu test çok yanıltıyor ben adet olmuştum adetime 3 gün varken yapmıştım
Mzgnn0234 nerm629_ benimde 3 gün var adetime , evet benimkiyle aynı , hakkımızda hayırlısı olsun. İnsallah bu ay olur sizinde
nerm629_ Mzgnn0234 canım bende dün artimed ve frelly diye bi markayla yaptım silik çıktı kan verdim hamileyim bugünde adet günümdü adetime üç gün kala test yapiyodum aşırı silik cikiyodu
Busyusad Mzgnn0234 Allah bildiği gibi yapsın bunları üretenleri temmuz ayında öyle büyük bir hayal kırıklığına uğradım ki kan vermeye gittim asla negatif beklemiyordum testlerde netti çünkü gerçekten hiçbiri days doctorun doğru sonuç vermiyor bence
Mzgnn0234 Kan vermeye gidemedim awox ile tekrar ettim , gerçekten yalanci pozitif vermiş days doktor. Yazık valla ne diyeyim hayırlısı olsun
Mzgnn0234 bebeklerim__ yok zaten Canım awox ile tekrar yaptım Varsa zaten daha koyu çıkardı Hayırlısı olsun
Busyusad Busyusad Buda benim testimdi canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah en hayırlı zamanda sağlıkla mutlu haberi alırsın inşallah
Mzgnn0234 Busyusad Sizinki de bayağı belliymiş inşallah sizde en kısa zamanda Hayırlı haber alırsınız
Busyusad Mzgnn0234 evet baya bir üzülmüştüm neyse Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu ay tekrar bekliyorum 2 gün önce kan verdim negatif inşallah pozitife döner 3 gün kaldır regl nolur dua edin banada Rabbim sanada mutlu haberi almayı nasip etsin sağlıkla kolaylıkla inşallah 🙏🏻
Mzgnn0234 nerm629_ frelly de de çıktı bende bugün Laboquik yaptım onda da Hafif silik oluştu atayım hatta
Mzgnn0234 Busyusad insallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarınız olur. Bu cumanın hürmetine içinizden geçen nasip olsun ❤️
Busyusad Mzgnn0234 canım kaset testte bile görünüyor hafif silik inşallah vardır bence hayırlı haberler alırsın inşallah bence yarın bir kan ver istersen
nerm629_ Mzgnn0234 Canım inşallah vardır bide artimed yap istersen Ben arti medle öğrendim 3gebeligimide ondada çıkarsa kesin vardir