haticenisa Mzgnn0234 arkadaşımda bu testi yaptı teste var görünüyo ama hamile değil. Google yorumlarda da testin bozuk olduğundan şikayet çok
Mzgnn0234 Kızlar 10 tane eczane gezdim erken gebelikte bir tek bu vardı çok yalanci veriyor biliyorum ama bu kadar verir mi ? Adete 4 gün var arada şüphelerim var Laboquik var kaset onlarda da silik veriyor
Deletedmom_247 Mzgnn0234 benim çok daha koyuydu ama kan verdiğimde 1,20 bu tarz saçma sapan testleri kulllanıp psikolojinizi bozmayın derim. Trendyoldan veya farklı sitelerden 10lu paketler halinde aeox alabilirsiniz. Asla yalancı pozitif vermiyor.
nerm629_ Mzgnn0234 Canım benim geçen ayy bu testi yapmıştım yalanci pozitif vermişti resim duruyordu senin için koydum buraya inşallah hamilesindir ama bu test çok yanıltıyor ben adet olmuştum adetime 3 gün varken yapmıştım
Mzgnn0234 ecemiyy kasiklarimda ağrı var edet olacak gibiyim belim ağrıyor iki oglum var az çok belirtilerden anlıyorum ama daha önce de böyle oldum negatifti o yüzden kendimi ümitlendirmek istemiyorum ❤️
Mzgnn0234 Melis78 bu kadar Belirli verir mi bana da daha önce verdi ama bu kadar net değil daha sılikti neyse olmasa da kısmet şükür iki çocuğum var Allah isteyen herkese nasip etsin