Nnazli1996 Arkadaşlar aranızda kızına yada tandiigin lina ismi koyan warmi sizce kulağa hoş geliyomu anlami hurma fidesi kurandada geçiyor olması guzel
Aryaalina Nnazli1996 Kuran’da line geçiyor canım lina değil iyice araştırmıştım bende Benimde hoşuma gidiyor bu isim
Gamzelibebek Nnazli1996 kuran da geçiyor evet ama anlamı daha önemli bence maalesef çok bir anlamı yok üzülmeyin yine de belki daha başka isimleri beğeneceksiniz. Benim fikrim anlamı da çok önemli ☺️
Weewe Nnazli1996 yakın bir arkadaşım koydu ama ben açıkçası çocuğuma hurma fidesi anlamına gelen isim vermezdim. Kulağa hoş geliyor ama kimileri zor söylüyor ismi
Nnazli1996 Aryaalina nette lina yazınca kurandada geciyo yaziyo ordan blyorum okunuşumu oyle bilemedim ama anlamında guzel
Nnazli1996 Gamzelibebek aynen öyle anlami hurma fidesi demek kualaga hoş geliyo diye beyendik kimsede olmayan bi isim istyorduk bakalm zamanla değişir mi bilemem sagol gene cnm
Nnazli1996 Weewe o konuda haklısın zor söylüyorlar cnm evet kulağa hoş geldgi icin hoşumuza gtti zevkler ve renkler tartışılmaz canm saden🤗
YagmurDaskn Nnazli1996 Seni anlıyorum çevrende yok ama çocuğun okula başlasa onunla birlikte bissürü lina olacak. Yine de karar senin
Kubrakuzey Nnazli1996 bi arkadaşım Defne Lina koymuştu ama şimdilerde çok fazla olduğundan artık beğenmiyorum. Bi arkadaşım da doğuma kadar Lena koymayı düşündü sonra vazgeçti ama Lena çok hoş geliyor kulağıma☺️