MiranMomy Kızlar az önce suyum geldi şeffaf şekilde sancım yok hazırlandım eşyaları aldık hastane 2 dk mesafede dua edin doğuruyorum sanırım 38+0 ❣️🤲🏻🙏🏻
DarkLuna MiranMomy hadi gözün aydın hafifleyecek sin ve bebeğin mis kokusunu alacaksın korkma Allah yardım eder sana
Gizem1504 Selim_Alparslan 3.30da randevum canım ama dün çok belim ağrıdıduşa girince rahatladım çok merak ediyrm açılmam varmı sen nasılsın
Selim_Alparslan MiranMomy gozun aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah 🌺🤭 bizde 38+3 olduk bebek kanalda gelen giden yok 😄😄
MiranMomy Selim_Alparslan benim de daha 2-3 cm dediler sancım yok ya suni verecez diyorlar çok korkuyorum
beyzanuruzumcu8087 MiranMomy rabbim hayırlisinj versinnn kolayca dogurmayi nasip etsin bizlerede dua et 🩷🥹
Selim_Alparslan Gizem1504 benimde asagi cok baskı var kuzum kanalda olduğu için 🤭 benimde acilmam yok 🫣 ne yapsak bilemedim 🤷🏼♀️😊 hadi hayırlı haberle gel inşallah 🌸 seninki erkek miydi 😊🌸
Gizem1504 Selim_Alparslan valla merdiven çıkıyorum çömelme squat yapıyorum bakalım :) evet canımmerkek kızım var 1 e başladı :)
Lmnakdnc Selim_Alparslan benm kanalda değil ama çok aşırı baskım var yürüyemiyorum bile sürekli alttan alta vuruyor sizde kanala girmeden baskı hissediyor muydunuz
Selim_Alparslan Gizem1504 bende çok hareketliyim kuzum ama bebislere kaldı işimiz 🌺😊 Maşallah kuzum benimde 2.oglum olacak inşallah 😊🌺