Yenianne7 seyda38 Genelde şeker yerine bal kattım başından beri. Hattaa yanında birazda cevizz ve muz harika 🤭💪🏻
fatos2404 seyda38 muz, kaşar peyniri, maden suyu bunlar çok iyi kilo yapıyo ha bide muzlu süt tabi en yapımı ben bi haftada 400 gram aldırmıştım bebeğime 38'de 3.400 olarak doğdu doğduğunda da onların etkisini gördüm maşallah kemikleri çok kuvvetli
ElifLeyla seyda38 28 haftalığım ben sade süt içiyorum bal falan karıştırmıyorum hem sevmiyorum hem sanki sade süt daha iyi gibi geliyor bana ara öğün olarakta elimden geldiğince bi kase yoğurt yemeye çalışıyorum
nisanisa seyda38 hadi ya olabilir canım bende sütü sevmeme rağmen sütten tiksinmistim mesela araştır öyleyse kilo aldıran besinleri ben şimdi hatırlayamıyorum son zamanlarda ne yediğimi ama araştırıp ona göre beslenmiştim kilom 81de kaldı 2ay boyunca bebeğim kilo aldı hep
ElifLeyla seyda38 ara öğünlerde meyve ye özellikle muz balık ye hafta da iki üç kez benim dr özellikle öneriyor balığı kahvaltılarda yumurta tüket her gün yiyemezsende yumurtayı hafta da 3 4 kez yemelisin. Birde kuruyemiş önemli ceviz çiğ badem fındık falan
ElifLeyla seyda38 bugün öğrendim 1200 gr bebeğim 28+5 haftalığız doktor kilosu haftasına göre çok iyi ideal dedi yani ne önde ne geride
ElifLeyla seyda38 stres yapma bence sadece biraz daha dikkat etmelisin ara öğünlerine falan sık sık az ye