Kızlar hastane için kaç tane pijama takımı aldınız ? Gecelik takımı şart mı ?
Kaç pijama takımı ??
Kubrafatih neyle rahat ediyosan onuda götürebilrsin canım
Kubrafatih ben normal olursa iki takım koydum ne olur ne olmaz diye ama sezeryane dönme ihtimalim var eğer öyle olursa bir takımı çıkarıp gecelik ve sabahlık ekleyeceğim
Kubrafatih bende ne olur ne olmaz diye 2 tane pijama takimi koydum
tazecikanneee gecelik cok gerekli mi? Normalde hiç giymem ben ama hastanede alınması gerekiyormuş ama normalde önlük giyiliyo ?
Kubrafatih ya bende bugün hep bunu araştırdım da birçok Doğum yapan hanım gerek tuvalete girip çıkarken gerek kanama açılma kontrolü için geceliğin daha kullanışlı rahat olduğunu yazmış. Emzirirken bile önden düğmesinin açılması çok önemliymiş. Ben de bunu okuyup lcw dan kısa gecelik almaya karar verdim bi kaç tane. Üstüne de Beyaz bi sabahlık diktireyim diyorum ama halâ karar verebilmiş değilim
Yasemincifci pijama ile rahatım ama hastanede gecelik gerekli olur mu ?
Kubrafatih sezeryan ol aksan gecelik aş derim bitane çok rahat oluyor ayriyetende 2 tane pijama takimi al ben öyle yapdım 2. Hamileliğim sezeryanliyim 1 ge elik 2 tanede pihama takimi aldim
YadeOmer hastane önlük giydiriyo diye biliyorum bende cok kararsızım boşuna almayayım
Merve123a henüz belli değil inş normal 👍🏻
Kubrafatih Doğumun normal olursa 3 tane pijama takımı koy derim. 2 tane bana yetmemişti ilk doğumumda. Şimdiden 2 tane aldım, bi tane daha alıcam. Sezeryan olursa gecelik 1 tane sabahlık, nolur nolmaz diye pijama.
Bulut74 3 tane mi baya cok olmuş. Kirlenme olasılığı cok mu fazla
Kubrafatih yani bence söyle gerekli ameliyattan gelince ayağa Kalkan’a kadar o önlükle mi duracaksın ya da pijama takımının üzerini giyerim ayağa kalkınca da altını giyerim diyorsan sen bilirsin ama sezeryan sonrası yürüdükten sonra tuvalete felan gittiğimde pijama altını indirmek zor olur diye ben gecelik alacağım açıkcası
Kubrafatih Normal doğumda doğum sonrası önlüğü çıkarıyorlar,ben bir tek gecelik,iki pijama takımı almıştım,bir de ayrıyetten foto çekimi için gecelik sabahlık takımı götürdüm.Ve gecelikle rahat ettim.dikişler olursa pijama rahatsız ediyor,tuvalete girerken çıkarken de gecelik rahat.
Kubrafatih ben gecelikle rahat edememiştim bence iki takım pijama al normal doğum için bana iki tane lazım oldu atlet 3 4 tane al bence çok terlemiştim
Ben normal Doğum yaptım 1 gece kaldım sadece.2 pijama götürmüştüm biri yedek olsun diye düşündüm ama gerek olmadı.Sezaryende de Zaten dikişler çok aşağıda oluyor öyle düşünüldüğü gibi pijama dikişleri sıkmıyor 😌 Ben gecelikle rahat edemem diye düşünmüştüm ama herkesin kendi tercihi 🌸
tazecikanneee hastanelerde gecelik veriyo sanırm
YadeOmer emziriken tshirt kaldırsak olmuyomu
Bide benim doktorum bi kaç saat sonda kalcak dedi sondalı yürütüyolarmıki
Bucuruk85 gecelik değil önlük oluyor kuzum arkası ipli ya da cıt cıt olanlardan işte