Pempisanne Merhaba kızlar Avrupa yakasında uygun güzel ilgilenen bir perinatolog varmı bildiğiniz varsa eğer yarın arasam Pazartesi için randevu alabilirmiyim bilgisi olan yardım etsin lütfen kızlar 😘♥️ Şimdiden tşk ederim
Pinarclk Pempisanne detaylı ultrason için mi. Altan cebeciye aldım ben. Ama ücreti uyar mı bilemem. Yorumlar olumlu hep doktor hakkında
EsZe Pempisanne nişantaşında Prof. Dr. Murat Yayla. Normalde acıbadem kadıköy hastanesinde. Ama kendi muayenehanesi daha uyguna geliyor
Gzeynepp Pempisanne Doç. Dr. Aytaç Yüksel hafta da bi gün Güneşli Erdem hastanesine geliyor tavsiye ederim bende ona gittim 300 tl bakıyor
Zeynnep EsZe merhaba, bende Salı günü gidicem inşallah. Hakkında çok deneyimli ve bilgili olduğunu duydum. Sizin nasıl geçti memnun kaldınız mı ?
Tugsem81 Pempisanne ben gecen gıttım cnm halkalı kanunı sultan suleymann hastanesınde ali bey var cok memnun kaldım tavsıye uzerıen gıttık memnun kaldım
Aysesare Pempisanne Ahmet gül ismini çok duydum. 0 (212) 570 66 50 - (532) 238 28 95 bu numaradan ulaştım ben kendisine Birde Alkan Yıldırım var onu da duydum iyi bakıyormuş. 0 (212) 553 01 06 Buda Alkan hocanın işe yarar umarım 😊
Eih92 nazliezg Ahmet güle çok yakın bir arkadasım gitti çok memnun kaldı birinci gebeliğin de sorunlu bitti anladı gidişatı ikincide de anladı ne dediysede çıktı.
Aysesare nazliezg ben gitmedim. Özel bir hastane de çalışıyordum orda Çok güvendiğim bir radyoloji uzmanı doktorumuz söylemişti. Bebeğimde fl kısalığı için gidecektim gerek kalmadı
nazliezg Eih92 detaylı için gidicem banada kendi doktorum önermişti baya merak ediyorum gidenler memnunmuş bakalım artık :)
Eih92 nazliezg git canım mutlaka fiyat yüksektir ama pişman olmazsın bebelerimiz icin detaylı ultrason önemli