Ozyy1 Philips Avent 3-6 yazıyor normalden farklı geldi kutusu sizce orijinal değil mi bu kutudan alan var mı
aziime Ozyy1 Kızlarrrr phılıp biberonlar hepsiburadada indirimde Bir ufak ve büyük boy birinde 0+ birinda 1+ uc takılı 1232 düşmüş sepette kuponla beraber 1000 tl ye aldım haberiniz olsun
Baklavaseverim Ozyy1 pembe biberonu almışsın aşkım doğru mavi pembe ve şeffaf var aventte orijinal pembenin kutusu bu zaten
Suyusevmeyensusamuru Ozyy1 pembe bizde var orj merak etme bizimde böyle yurt dışından almıştım ama aynı kutu
Ozyy1 Baklavaseverim normalde +1 yazıyor hepsinde bende 3-6 yukarıda hiç kutudan böyle görmedim ebebekte yada diğer alan satıcılarda
Ozyy1 Baklavaseverim alan kişilerin yorumunda da görmedim bu satıcı acaba orjinal satmıyor mu diye şüphelendim
aziime maco61 kullanır ben eğer bi tanesini 800 e alıyor olsaydım direk bir aylık uçla alırdım ama böyle iki cam biberon 1000 tl biri 0+ uç biri 1+ uc işime geldi ilerde sadece uc değişieim
Baklavaseverim Ozyy1 yok orijinal sadece yurt dışından getirmiş satıyor yüksek ihtimalle dediğim gibi için rahat olsun