ipek63yldz_ cano3459 31+5 olduk bugün ama kendi doktorumun demesiyle gelişimi 1 hafta önde 🤲🏻 İkinci gebelik kızımızı bekliyoruz 🤲🏻🤲🏻
Elifalyw1 cano3459 cinsiyet tahmini yaptrmak istersen @cinsiyettahminci Agrili nejla hesabna veya @nejlaaktay04 hesabna yaz yardımı olalim
Mhsnogzby Esraa0709 geçen hafta gittim doktora 35-40 cm arası boyu 1430gr kilosu olarak söyledi sizinki nasıl ne durumda
Ayse71 Meyra-tt yakınız 🤗 benim adete göre öyle doktora göre 2 hafta önde gözüküyor bakalım doğum ne zaman olur merak konusu sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gelsinler 🤲🏻🌸
nidoko s_vdaa evet ilk gebeliğim daha 1 senelik evliyim hep diyorduk aramızda 1 seneyi dolduralım düşünürüz diye tam evlilik yıl dönümümüzde öğrendik🙈
s_vdaa nidoko hep öyle oluyor ikinciyi uzun bir süre yapmam diyordum işte şimdide beraber büyürler diye kendimi avutuyorum kızım 3 yaşında
nidoko s_vdaa bizim tam aklımızdaki zamanda oldu allaha çok şükür ve ben çok uzun zamandır rüyalarımda hep ikiz gebelik görüyorum o yüzden merakla randevumun gelmesini bekliyorum🙈