s_vdaa nidoko ben onu hiç sormadım 2.gebeliğim birde sağlık ocağına kan verdim gebeliğin kesinliği için ne o söyledi ne ben sordum ayy herkes biliyor bi ben mi böyleyim kendimi cahil hissettim😂
nidoko s_vdaa gebelik olsuğunu söyledilerse çokta önemli değil boşverin kese ve kalp atışı için gidersiniz 😂
nidoko s_vdaa evet ilk gebeliğim daha 1 senelik evliyim hep diyorduk aramızda 1 seneyi dolduralım düşünürüz diye tam evlilik yıl dönümümüzde öğrendik🙈
Esraa0709 Mhsnogzby erkek🙂iyi gidiyor mide yanmalarim haricinde bir sikintim yok ara ara bir sertlesme oluyor karnimda bir sanci giriyor kisa surekli oda normalmis zaten sizin nasil gidiyor cinsiyetiniz nedir🙂
Mhsnogzby Esraa0709 benimde erkek arada mide yanmaları oluyor özellikle geceleri bir de uyku düzenim bozuldu onun haricinde büyüyoruz çok şükür ☺️🤲
burcb Bende son adet tarihime göre 5+3 ama ultrasona göre de 6+2 cuma gunude kalp atışı için cağırdı hangisini baz almalıyım İnşallah duyarım kalp atışını 🥲
Ayse71 Meyra-tt yakınız 🤗 benim adete göre öyle doktora göre 2 hafta önde gözüküyor bakalım doğum ne zaman olur merak konusu sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gelsinler 🤲🏻🌸