Ayseozer35 Miracle_1 dr adetin bi hafta geçikince gel demişti artık beklicem bi hafta olmazsam öyle gidicem
Ayseozer35 Sunshine123 bende gonalf almıştım ama klomenle yumurtalarım gelişince onu kullandırtmadı ben de bu ay olursa onu kullanırım herhalde
Sunshine123 Ayseozer35 Aslında benim de yumurtalarım klomenle büyüyor. Daha önce klomenle bir defa 2 bir defa da 3 olgun yumurtam olmuştu ama gonalf daha kaliteli büyümesini sağlıyormuş. Ama olmayınca olmuyor işte.
Sunshine123 Ayseozer35 Olabilir canım dikkat et kendine ben de bir ağlama seansı yaşıyorum sonra rahatlayıp toparlıyorum şimdi daha iyiyim
Miracle_1 Ayseozer35 hadi bakalım inşallah geç döllenme olmuştur aşılama sonrası ilişki olduysa belki
Ayseozer35 Ftmn123- maalesef ilk ay belirtileriyle adet öncesi yaşadıklarımız birebir aynı o yüzden ayırt etmek çok zor
Ayseozer35 Sunshine123 sen de dikkat et kendine canım canını da sıkmamaya çalış bi de aşılama günü sayılmıyormuş yani dün 13. Günümüzmüş 15 ten sonrası kesin sonuç diyorlar o yüzden yine de bekleyelim adet olmadığımız sürece yine de umut var demek istiyorum
Sunshine123 Ayseozer35 Sağolasın canım benim. Benim adet başı gibi lekem geldi ama canım. Birkaç gün daha progestan kullanıp bırakacağım bakalım ona rağmen gelecek mi