Sunshine123 Ayseozer35 Zaten tutma ihtimali düşükmüş ama bir umut bekliyorduk işte 😔 Benim kahverengi akıntım gelmeye başladı
Ayseozer35 Ftmn123- aşılamadan dolayı ağrılarınızın olması normal ilk günler kasık karın bel ağrıları oldu bende de
Ayseozer35 Sunshine123 yaa çok üzüldüm ben de bi umut bekliyordum ama artık olsa çıkardı nasip 2. De olur inşallah
Sunshine123 Ayseozer35 Evet inşallah 2. de yüzümüz güler. Sen hemen başlayacak mısın 2. Ye dinlenecek misin bir ay
Ayseozer35 Sunshine123 inşallah canım doktor olmazsa hemen gel adetin 2. Günü başlayalım dedi ama bilmiyorum bu ay çok yoruldum bi de birkaç gündür midem çok kötü hiçbirşey yiyemiyorum belki onun için bi giderim sonra başlarım emin değilim canım sen napıcaksın
Sunshine123 Ayseozer35 Anladım canım. Benim gonalf bir kutu yetmemişti ikinci kutudan sadece bir defa vurulmalık iğne kullandım. Hemşire de o ilacın kullanım tarihi kısa tarihi geçmesin diye tutmazsa hemen başla dedi o yüzden başlarım kısmet olursa
Ayseozer35 Sunshine123 bende gonalf almıştım ama klomenle yumurtalarım gelişince onu kullandırtmadı ben de bu ay olursa onu kullanırım herhalde