jalepone Arkadaşlar nioli yağı kullanan var mı ? Enfeksiyon için gittim hoca nioli yağı al çamaşırına damlat dedi ben de size soruyorum kullanan var mı olumlu yada olumsuz söylecek sözü olanları bekliyorum 😐
tahamommy jalepone ben kullanıyorum canım bi kaç haftadır kullanmıyordum enfeksiyon çıktı yine kullanmaya başlayacağım
babygirl02 jalepone duyduklarıma göre iyi güzel yorumlar var doktorun kullan dediyse kullanabilirsin aslında
jalepone babygirl02 kullanın dedi de sıkıntı şu ben onu ilaç olarak sandım meğer ilaç değilmiş o yüzden biri sürü şey anlatınca dedim nasılsa eczanede anlatacaklar orada sorarım oda ilaç değil bitkisel bir şey muhtemelen bundan bahsediyordur dedi yüzde yüz emin olamadığım şeyi almadım
jalepone zeyyynep mantar yok kaşıntı falan yok bende akıntım yeşil renkte tek sıkıntı oydu enfeksiyon var ama çok az dedi
jalepone Fuunndaaa işte hamileler kullanıyor dediler de siz de bu soruyu sorduğunuza göre kullanılmıyor mu diye duydunuz
jalepone seydakayagul emin değilim hoca kullan dedi ama adının nioli olduğundan emin değilim eczacı budur dedi ben tarif edince
tahamommy jalepone kullandığın sürece işe yarıyor tabi ki de, gebelikte enfeksiyon sık görülen bişey düzenli kullanımda enfeksiyon olmaz inşallah ben 2-3 hafta ara verdim tekrar başladı ondan öncesinde yoktu bişeyim 37 haftada 2. Kez enfeksiyon oldum öyle diyim yani düzenli kullanmak lazım, hafta da 2-3 gün gece yatmadan kullanmak yeterli oluyor
zeyyynep jalepone bende de hiçbir belirti yok ama mantar varmış, lekelenmelerim oluyordu ve belkide mantar sebebiyle lekelenme oluyordur dediler o yüzden sordum, geçmiş olsun
idid9393 jalepone benim de böyle uzun süredir, fitil verdiler geçmedi batikon la ve borik asitli sıvıyla yıkama yaptılar yine geçmedi, doktorum önemli bişey görmüyorum ben fizyolojiktir dedi, nioli yağını çok uzun süre denedim hiç bir zaman kesmedi
jalepone CansuAB belki seninkisi yoğun bir enfeksiyondur bana çok yoğun değil dedi ama kararsız da kaldım alıp almamakta
Fuunndaaa jalepone bu yağı geçenlerde bi eczacı doğum sonrası paylaşmıştı kullanıyorum diye orda gördüm, dikkatimi çekti ama hamililiktem dolayı emin olamadım,hamililkte kullanılıp kullanmadığını bilmiyorum açıkçası
senaaaaaaaaaa jalepone yoğun değildi ama akıntı kaşıntı oluyordu baya rahatlatıyordu ama ek olarak ilaçları da kullandım tabi
Esra-kordali jalepone yok bende kanama yaptı o yüzden kullanamadım. Kişinin hassasiyetinden dolayı olabilir herkesde farklı oluyor arkadaslarımda cok ise yaradı ama bende maalesef 🙂↕️
CansuAB jalepone dene ilaç gibi değil sonuçta iyi gelenlerde var. Doktor bana iç çamaşırına damlat bi süre fayda olmazsa suya damlat yıkanırken onla yıka o da olmazsa şırıngaya çek vajinaya sık dedi hepsini denedim ama malesef
Fatmandrsv Ben kullanıyorum şu an. Enfeksiyon için. Dut çayı da aldım bakalım işe yarayacak mı. Çamaşırına damlatıyorsun . Taharet suyuna da damlatıyorsun
jalepone Fatmandrsv şimdi arkadaşlar yorumlarda hamileyken kullanılıyor mu gibi yorumlar yapmışlar işkillendim hamilesiniz değil mi bu annelik beni pimpirikli bir lafı iki defa demeyince duymayınca anlamayan bir insan yaptı 🙈
jalepone senaaaaaaaaaa tabi bir de fitilidir kremidir başka şeyleri de var . Ama hoca kaşıntı falan olursa kullan dedi kremi . Özellikle günlük pet kullanma sakın dedi size de diyim 😊