bilgemomy Da-s benim 26 da tekrar kısaldı 13. Haftada serklaj olmama rağmen ve hunilesme başladı , kısalma düzeldi hunilesme devam ediyor cm vermedi az var çünkü doğuma kadar gider diye düşünüyoruz 33 haftalığım suan 💖 bi 36-37 olsak hayırlısıyla
glsm- ikranil hayır acılı değil sonrasında hafif ağrılar oluyor ben uyanıktım belden aşağısını uyuşturdular hiç bişey hissetmedim korkulacak bir şey değil
Nurkhrmnn Bugün 20+5 oldum serklaj öncesi 18. haftada 24mm ölçüldü serklaj sonrası 19+5 36 ölçüldü haftaya kontrolüm var 💕
glsm- Da-s doktorum ölçmedi 20.hafta da ölçelim dedi dikişin iyi görünüyor dedi bebek 1 hafta geri geliyor dedi ona üzüldüm minyon bi bebek dedi
Da-s glsm- Dikişlerinin iyi olmasına çok sevindim . Hayır üzülme bir hafta çok anormal bir durum değil haftasına ilerler öne bile geçer merak etme. O zaman iki hafta sonra tekrar mı doktora gidiceksiniz ?
nurraaa Da-s 38+3 olduk çok şükür ☺️ ben serklaj sonrasi ilk 1 ay dikkat ettim. Sonrasinda her seyi kendim yaptim disari da ciktim. Tabi doktorum rahat olabilirsin dikisin saglam dedigi icin. 36 da dikisim alindi. Simdi de bizim kız nazlaniyor😄
glsm- Da-s evet 23ünde tekrar randevu aldım Sonra da detaylı ultrason için yaptıracağım özelde doktorum öyle söyledi
Da-s glsm- hayırlı haberler inşallah. Benimde 22 sinde randevum heyecanla bekliyorum rahim uzunluğum dahada kısalmasın diye dua ediyorum 🙏🏻
glsm- Da-s İnşaallah herşey yolunda gidecek ikimiz için de tüm anneler içinde ben dua ediyorum size 🥹🤲🏻 Kısalsa da dikiş var korkuyor diyenler oluyor sorun oluyor muymuş kısalmanın dikişe rağmen devam etmesi
Aaaa9698 Da-s hayatınıza ne şekilde devam ettiniz iş falan yaptınız mı acaba bende serklajşıyım kısalma olucak diye korkuyorum