Da-s Merhabalar, serklajlı anneler kaç haftalık oldunuz ? Rahim uzunluğunuz kaç ölçülüyor ? Benim gibi rahim uzunluğu kısalan ve wc dışında hep yatanlar var mı ?
glsm- Da-s 16 haftalıkken 11 mm ölçüldü hunileşme tespit edildi Serklaj yapıldı Sonra ki kontrölümde 30 ölçüldü genel olarak yatıyorum 18+2 oldum İnşaallah hepimiz zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı
Gizmmis Da-s 21+5 de serklaj oldum serklajdan sonra 14 mm kadar düştü iki gün önce 18 mm idi şuan 25+1 olduk ikizlerle
bilgemomy Da-s benim 26 da tekrar kısaldı 13. Haftada serklaj olmama rağmen ve hunilesme başladı , kısalma düzeldi hunilesme devam ediyor cm vermedi az var çünkü doğuma kadar gider diye düşünüyoruz 33 haftalığım suan 💖 bi 36-37 olsak hayırlısıyla
nurraaa Da-s 38+3 olduk çok şükür ☺️ ben serklaj sonrasi ilk 1 ay dikkat ettim. Sonrasinda her seyi kendim yaptim disari da ciktim. Tabi doktorum rahat olabilirsin dikisin saglam dedigi icin. 36 da dikisim alindi. Simdi de bizim kız nazlaniyor😄
glsm- Da-s 1 hafta sonra 30 ölçtü ama doğru mu ölçtü bilmiyorum 2 doktor takipliyim perinatoloji ve kadın doğum kadın doğum 30 ölçtü Yarın perinatoloji doktor randevum var bakalım o kaç ölçecek
Da-s glsm- kaç ölçüldüğünüzü haber verir misiniz banada . Umarım herşey yolundadır güzel sonuçlarla inşallah 🌸
glsm- Da-s elbette yarın bakalım neler diyecek doktorum Size bişey sormak istiyorum Amniyo svısı sızıntısı varmış gibi geliyor bana vajina bölgem nemli peçete ile siliyorum pek ıslaklık gözükmüyor ama bişey akıyormuş gibi geliyor ped koydum sadece nemli vajina bölgesi zaten nemli bölge değil mi ben herşeyi didikler oldum korku içindeyim
glsm- Da-s doktorum ölçmedi 20.hafta da ölçelim dedi dikişin iyi görünüyor dedi bebek 1 hafta geri geliyor dedi ona üzüldüm minyon bi bebek dedi
Da-s glsm- Siz doktorunuzada söyleyin tabi ama daha yeni olmuşsunuz zaten serklaj. Benimde olmuştu doktorum takip et mesanende kaçak olabilir serklaj işlemi sırasında mesaneye çok yakın dikil attığını ve idrar sızıntısı olabileceğini söylemişti ama sonrasında geçti benim şuan yine oluyor bazen progestandan olduğunu söylüyor doktorum
Betl_23 glsm- Yarın zaten sorarsınız doktorunuza ama ben bir postta eczanelerde amniyotik sıvı sızıntı testi satıldığını duymuştum günlük ped gibi birseymiş. İkileme düştüğünüz zamanlarda kullanabilirsiniz belki.
ikranil Serklaj sebebiniz neydi hanimlar bende rahim agzi alinmisti suan 10 haftalik hamileyim banada serklaj denildi ama hangi haftada yaparlar tam soylenmedi
glsm- ikranil önlem amaçlı 12 ve 14. Haftalar arasında yapılıyor diğer türlü acil Serklaj 24. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum Ben 16 hafta civarında oldum şimdi 18 haftalığım
Srfblt glsm- doğru canım ben acil olarak olmuştum 22+3 te yapılmıştı. Doktorum tekrar bir gebelik düşündüğünde 12.haftada daha önlem amaçlı tekrar serklaj yapıcam demişti.
glsm- Da-s Teşekkür ederim İnşaallah süreçlerimiz güzel ilerler ve sonuçlanır hepimiz için dua ediyorum
glsm- Betl_23 yarına az kaldı ama insanı düşünce yiyip bitiriyor ben de bi bakayım En azından içimize kuruntu düşerse alır yaparız
glsm- Da-s sık sık değiştiriyorum ütülüyorum İnşaallah kuruntudur teşekkür ederim geri dönüşünüz için