cutebabymomm 1devaannesi ben regl olacağım gün bebetime erken gebelik testi ile öğrendim net pozitifti. Mimea kaset testler aşırı aşırı silik çıkarıyordu. 3. Gün gecikmemde 700 küsurdü beta. Kesinlikle kan vermelisin
1devaannesi cutebabymomm @anneoluyorummm103 Esma006 demirrleydi_ oxytocin kizlar telefonum biraz yarali da kamerasi oyuzden bu kadar anca netlestirdim neslii8 Endoplazmikredikulum
neslii8 1devaannesi benimde çok silikti dediğim gibi kamerada görünmüyordu zaten benimde daha yeni 4 hafta 4 günlük şuan kan vererek kesinleşti şuan beta takibi yapıyoruz inşallah vardır ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🫶🏻
demirrleydi_ 1devaannesi çok silik görünüyor fotoda evet bence kan ver hem için rahat eder hakkında hayırlısı olsun canım
oxytocin 1devaannesi fotoğrafta olduğundan daha silik çıktığı için ben gebelik olduğunu düşünüyorum. Benim bu şekildeyken verdiğim kanda beta 124 çıkmıştı çok erken farketmişiz yani. Sonra katlanarak ilerledi sizin de sağlıklı bir gebeliktir inşallah💐
EmellC 1devaannesi benimde öyleydi ilki silik ikinci de silik ama belirgin pembe. 3gün geçince yapmıştım. Kan ver bence ben dün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim beta takibi yapman lazım en sagliklisi bu
1devaannesi EmellC geçmiş olsun cnm ,bu akşam vermeye gideceğim, ilişkiden 16. Günü sonrası bugün reglm 3 gün gecikti , umarım hayırlısı olur kızımızida erken öğrenmiştik. çok
1devaannesi neslii8 teşekkür ederim cnm valla umarım mherseyin hayırlısı olur sende sağlıkla al inşallah
1devaannesi Buketgnc ben kızımı da bu şekilde öğrendim ama erken gebelik testi değildi, kaybettiğim ikizleri bundan daha silikti öğrendiğimde
EmellC cutebabymomm sagol canim. Gecikmenin 4.günü beta 114 cikti. Dün gecikmenin 10.günü kanamam vardı gittim 46ya düşmüş
cutebabymomm EmellC canim benim hiç üzülme hatta kimyasaldan sonra daha iyi tutuyor diye söylentiler var Allah gönlüne göre versin 🙏🏻🤍
1devaannesi demirrleydi_ aslında foto olmasa net görünüyor bugün yaptığım 2. Tes ikiside aynı hatta 3. Yaptım aynı marka od böyle belki yalancı pozitiftir diye
demirrleydi_ 1devaannesi üçüde aynı çıkıyorsa yalancı pozitif olma ihtimali düşük hadi biri bozuk diyelim peki ya diğerleri en iyisi kan ver sen