1devaannesi Hanımlarr merhaba, ben iki kere erken gebelik testi yaptım bebetime ilki sabah biraz silik çıktı az önce yaptığım pembemsi çıktı bu nedemek oluyor ..
SuEr_Tu1512 1devaannesi Bende bebetimeyle ve çok silik çizgiyle öğrendim. Netleştirmek için kan ver, boşuna testlerle uğraşma bence
demirrleydi_ 1devaannesi ben çok silik çizgiyle öğrendim adetim 2 gün gecikmişti bir hafta sonra yaptığımda tam koyu olmuştu
anneoluyorummm103 1devaannesi benimki tüp bebekti ama test zamanımdan 1 hafta önce yaptım çıkmadı diye atmıştım 1 saat sonra içime doğdu herhalde aldım geri baktım çok silik bi çizgi vardı ve tutunmuş bebeğim
1devaannesi cutebabymomm @anneoluyorummm103 Esma006 demirrleydi_ oxytocin kizlar telefonum biraz yarali da kamerasi oyuzden bu kadar anca netlestirdim neslii8 Endoplazmikredikulum
1devaannesi neslii8 3.4 gün gecikti ki,imda 15 güne yakın geç döllenme olmuştum belkide 1 aya yakın da olabilir
1devaannesi SuEr_Tu1512 kan önemli tabi öğrenmek istedim teşekkür ediyorum 2 kez yaptım dediğim ikincisi bariz bir tikbelli
demirrleydi_ 1devaannesi inan hiç kan vermedim silik çizgi gördüm hemen randevu aldım ailevi bir iki sorun oldu babamlarla gitmem gerekiyordu bir hafta sonrasında test yaptım yine baya koyulaşmıştı ilk testten 2 hafta sonrasında doktora gidebildim o zaman 5 haftalık olarak öğrendim hiç beta bakılmadı
oxytocin Benimki de çoook silikti çıplak gözle biraz belli oluyodu ama kamerada neredeyse hiç görünmüyordu o kadar. Ama aynı gün verdiğim kanda öğrendim hamile olduğumu. Genelde yüksek ihtimalle silik de olsa bi çizgi varsa hamilesiniz anlamına geliyor👍🏻
1devaannesi oxytocin hah evet ilki öyle idi ikinci bir tık daha diger8en göre belli içim cız ediyor yaaa
1devaannesi anneoluyorummm103 ayy kıyamam sağlıkla doğsun inşallah bu akşam kav vereceğim bakalım testlerle uğraşmak canımı sıkıyor net olur hem
Esma006 1devaannesi ilk idrardaki doğrudur yani genellikle ilk idrarda yapın diyorlar marka olarak ilk defa duydum ama silik ise de olabilir gebelik