neshaa Doğum yaptığınızda eşiniz size hediye aldı mı yada sizin özel bir istediğiniz oldu mu doğum hediyesi olarak ne istenilebilir fikirlerinizi bekliyorum
aybalasmom neshaa ben her aklıma geldiğinde bir şey istiyorum dkdjdj. En son aile kolyesi demiştim altın olmasına gerek yok. Artık kendisi ne düşünür ne alırsa bilemeyeceğim🤭
Sultankut neshaa benim eşim kuyumcuya gidelim beğen dedi ama aklımda bişey yok ajda istemiyorum orda hoşuma giden bişey olursa ona göre alacağım
melsaanne neshaa ilk çocuğumda almadı bu sefer kendi ağzımla kolye istiyorum dedim 😆 eşimin benim oğlumun kızımın adı hep M ile başlıyor güzel bi zincir ve M harfi istiyorum inşallah alır 🥲
aybalasmom neshaa ahahaha ya kıyafet ya takı ya mutfak eşyası aldjdkjdkdd başka bir şey düşünen var mıdır ki🤭
Altin23 neshaa bizim maddi durumumuz evlendiğimizden beri yokuşta hep borçtan kurtulamıyoruz. Benim hep hayalimdi bir tane Ajda bilezik istiyordum ama hiç eşime söylemedim. Hatta geçen maddi durumumuzu biliyorum bana hediye almak istediğini de biliyorum ama nolur alma çünkü kenarda birikmişimizle almayacaksın yine borca gireceksin o yüzden bir çiçek yaptır bana yeter dedim. Eşim de almak istiyor ama yine borçla alacak borcunu ödeyeceğiz biz zora gireceğiz. Kaldı ki bir sürü kişiye borcumhz var. Bunu söylerken içimde bir burkulma hissettim hevesim kursağımda kalmış gibi çok üzüldüm ama yine de hediye almaması gerekiyor. Siz hediye sormuşsunuz ama böyle bir konu denk gelince içimi dökmek istedim sanırım. Umarım eşiniz sizi çoook mutlu edecek bir şey alır one cleef bileklikler de çok güzel ama 14 ayarı bile 20 binden aşağı değil belki o olabilir ☺️
neshaa Altin23 rabbim kısa zamanda ferahlığa çıkarsın sizi. Bazen düşünülmek bile mutlu eder hediye almasalarda olur biz işin gırgırındayız bebişlerimiz ve bizler sağlıklı olalım yeter 💕
peroksizom Altin23 bizde aynıyız, 1 tane bile altınım yoktur çok borcumuz var, eşim de almak istese de imkanımız yok belki dedim çocuk doğunca birileri çeyrek felan takarsa onu ajda yaparım belki İnşallah bir gün bizimde 1 ajdamız oluz🥹😭
Altin23 neshaa amin inşallah Allah darda olan herkese yardım etsin. Tabii ki orası öyle rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldırsın 💖
Altin23 peroksizom benim de öyle bir alyansım bir de tektaşım var. Etrafta çeyrek takacak kimse de yok öyle. Bir Ajda olmuş 40 50 bin o kadar da çeyrek gelmez belki 1 belki 2 inşallah bir gün biz de düzlüğe çıkarız borçlar biter gözümüz gönlümüz kalmaz hiçbir şeyde🥺