aselinannesi38_ demirrleydi_ Allah yardımcın olsun canım inşallah aynı şeyler bende de var kalacak bakacak var ama ben nasıl kızımı birakicam korkusu
demirrleydi_ aselinannesi38_ en kötüsü de o işte anneliğin her anı zorluk dolu Allah hepimizin yardımcısı olsun
aselinannesi38_ Abs180220 masllah canim benimde öyle oldu çok erken hissetmiştim ozleikle tatlı yedikten sonra
aselinannesi38_ Abs180220 masllah canim benimde öyle oldu çok erken hissetmiştim ozleikle tatlı yedikten sonra
aselinannesi38_ Biyiklikedi Allah kolaylık versin canım inşallah umarım sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
Ayseguls_baby Meral_63 aşı yaptırmadım tek doz karma yaptırmayı düşünüyorum canım şeker yüklemesi de henüz olmadım yarın doktor kontrolüm var bakalım
Blue41 Bende de kabızlık çok fazla oluyor ne meyve yediysem faydasız içtiğim vitamin takviyesi mi böyle yapıyor bilmiyorum bu konuda bir tavsiyeniz var mı 🥺
cakirbebek 2001busra 26+6 haftalığım 27 aylik kizim var tamamen ayniyiz nerede oturuyorsun arkadas oluruz belki ,,😂
2001busra cakirbebek Kayseri’de yaşıyorum arkadaş olmak çok isterim gurbetteyim 4senelik evliyim ama pek kimseyi tanımıyorum
bizzocone Fesev sağlıkla gelsinn bebişiniz Benim ilk cocuk olacak ve doktorlar normal diyor doğurabilirsem normal doğuracağım sezeryan konusunu açmıyorlar
bizzocone cakirbebek ayy ne guzel ben hicbir sey paylasamadim cesaret edip son fotoğrafımda 3 aylık hamileyken paylasmistim ama cok kisi sormadi hamile misin diye pek belli degildi sanirim