yenianne__ aselinannesi38_ çubuk kraker veya kuruyemişle idare ediyordum ama artık onlarda midemi bulandırıyor
aselinannesi38_ demirrleydi_ sağlıkla gelsin inşallah kuzum benimde sezeryan olucak galiba ilk sezeryandi arası da az
demirrleydi_ aselinannesi38_ teşekkür ederim canım hepimizin inşAllah ♥️ benimde ilki sezaryendi ama arada 3 buçuk yıl var yinede korkuyorum ben
2001busra aselinannesi38_ hiç duymadım öyle bişi ama etrafımızda yeni doğan bı kaç bebek var söylüyorum işte bı kaç ay sonra abi olacaksın bizimde bebeğimiz olucak diyorum hem gelsin sevelim diyo bakalım nasıl olursa
aselinannesi38_ demirrleydi_ kendine bol bol cesaret ver canım çünkü dışardaki insanlar daha çok korkutuyor ben yaparım demen sana en büyük motive
demirrleydi_ aselinannesi38_ ben doğumdan değil sonrasından korkuyorum ne benimle ne kızımla ilgilenecek birileri var eşim kalacak ama hastanede refakatçim bile yok daha çok sezaryen mi olarak iki çocukla nasıl olacak onun korkusunu yaşıyorum ben yoksa doğumdan hiç korkmuyorum
glbyzorhn aselinannesi38_ teşekkür ederim canım ikinci haöileleigim henüz çok yeni kalp atışı falan almadık sağlıklı olmasını umuyorum
aselinannesi38_ demirrleydi_ Allah yardımcın olsun canım inşallah aynı şeyler bende de var kalacak bakacak var ama ben nasıl kızımı birakicam korkusu
Abs180220 aselinannesi38_ hafif hafif hissediyorum kelebek çırpıntısı gibi 😂 öyle büyük hareketlerimiz yok şuan ama sıpam oldum olası çok hareketli doktor kontrollünde hiç durmuyor kıpır kıpır onun için biraz erken hissettim sanırım ilk hamileliğim olmasına rağmen 15+6 ydık ilk hissettiğimde doktorumuzda hissedersin tabi hiç durmuyor dedi 😂
aselinannesi38_ Abs180220 masllah canim benimde öyle oldu çok erken hissetmiştim ozleikle tatlı yedikten sonra
aselinannesi38_ Abs180220 masllah canim benimde öyle oldu çok erken hissetmiştim ozleikle tatlı yedikten sonra
Biyiklikedi aselinannesi38_ Hayır farklıydı, ilk kızımda kustum mesela az da olsa ama bu kızımda sadece bulantı oldu ama ilaç kullandım bunda. Onda rahattım, bunda ağrılarım çok fazla oldu yürümekte zorlanıyorum artık.
aselinannesi38_ Biyiklikedi Allah kolaylık versin canım inşallah umarım sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın