28nisan aselinannesi38_ 9+2 yüz ilk hamileliğim :) hiç cekmedigim bulantıyı 2 gündür çekiyorum normal mi :(
aselinannesi38_ 28nisan masllah canim normal canım ben günlerdir bulantidan yemek yapamıyorum yiyemiyorum
28nisan aselinannesi38_ çok rahat geçiyordu hatta hamileliğimi bile başlarda farketmiyordum ama 2 gündür gece uykudan bile uyanıyorum. Haftaya da nasip olursa umre yolculuğumuz var umarım sıkıntı yaşatmaz
aselinannesi38_ 28nisan inşallah sorun çıkmaz cnm yanına bol tuzlu al sade soda al şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim canım Allah kabul etsin inşallah
aselinannesi38_ 28nisan rica ederim sağ sağlim gidin gelin inşallah bankada dua eder misin oğlum olsun inşallah 🙏🙏🙏
aselinannesi38_ minnakbayan ay Allah’ım bu bulantı ne olacak böyle anlamadım ki ya gece gece rüyamda bile uyku sersemi biseylerden tiksiniyorum
benceyn aselinannesi38_ 23+5 kız bebiş ve ilk hamileliğim 🌸 istiyodum ama sürpriz olmuştu iyi ki de oldu🌸
aselinannesi38_ benceyn ay maşallah canım senin adına çok sevindim hayatida geldiği gibi mucizelerle dolsun prensesin inşallah
aselinannesi38_ Dileeek- karışık aslında canım eşim çok istiyordu ben aradan biraz zaman geçsin istiyordum tedbirlere rağmen sürpriz oldu