Beyzanurq zezze bende ikili test yaptırdım bebek uyuyomus uyandırmak için baya ugraştilar ultrasonda cinsiyeti de ögremiriz dandim ama demediler şimdide çok merak ediyorum tekrar gidip cinsiyet öğrenmek istiyorum ne zaman gidiceksiniz siz
zezze Beyzanurq 10 gün sonra test sonucuna gidicem ama cinsiyetini doktora söylemeyin dedim yani yapabilirsek aileme hem hamileliği hem cinsiyeti süpriz olucak bana da tabi normalde kontrolüm 1 ay sonra
aselinannesi38_ nesli760 maşallah canım tadını çıkarın bu anların hamilelik kadar ve anne olmak kadar güzel bir duygu yok
dndukaya demirrleydi_ iyi şükür bende az gibi geldi bide simdik şeker çıktı diyet yapıyorum ya dedim acaba az mı yediğim için az kilo aldı diye insan ister istemez sitres yapıyor ☺️🫢
demirrleydi_ dndukaya yok gayet normal kilosu hatta diyet yapmak ikinizinde yararına gebelikte şekeri olan annelerin bebekleri iri doğar şekerden dolayı şişkin olurlar
dndukaya demirrleydi_ şükür yarabbi bide ben 80 kilo ile hamile kaldım şuan 81.45 kiloyum 1.45 kilo almışım sadece dedim bende almıyorum bebek de mi almiyor diye tedirgin oluyordum. İçimi rahatlattiniz sagolun
cakirbebek Papatyaaam1 tam 27 yim bugun aramizda bir gun var ama.benim sezaryen olacak dogumumuz ayni zaman olur belki😂
Papatyaaam1 cakirbebek 2 hafta usg de önde gıdıyor ilk bebegınızmı suan usg de 28+4 görünüyor bebısım o zaman 2 hafta erken mi doğum yapıcam
cakirbebek Papatyaaam1 2. Dogumum olacak oyle olduguna bakmayin son zamanlar haftasını yakalar o . Ben zaten 38 de sezaryen olcam 21-25 kasim arasi dedi doktor