hazaalozmenn 34+5 iz kasık ağrımdan uyuyamıyorum 😂 öyle bir ağrı ki bide canım kızım hala baş aşağı pozisyona dönmedi ayaklarıyla tepiniyor resmen kasıklarımda. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🩷
Gamze-yagmur123 hazaalozmenn benimde oğlum tepiniyor sığmıyor artık bebeğim. Artık onlarda bize kavuşmak istiyor bence🌅☺
ynzl Gamze-yagmur123 39+3’üm salı planlı sezaryen olacak ama 10dk önce birden uyandım bebiş de hareketli ama korkuttu beni 1 gün daha beklemezse diye. Biraz garip hissediyorum sanki vücudumu ve hareketleri🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Şimdi de sancılanacak mıyım acaba diye beklemekten uyuyamıyorum
ynzl Seahar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son bir gün daha beklesin de bizi korkutmasın telaşa sokmasın inşallah 🥹🥹🙏🏼🙏🏼 Ama uykumu kaçırdı artık nasıl uyuyacağım bilmiyorum
beyzanuruzumcu8087 Gamze-yagmur123 vallahi uyuyorum aşırı ağrıyla uyanıyorum cisim gelirsee idrraimi yapınca rahatlıyorum bir an önce doğurmak istiyorum 🥹
Seahar ynzl yaa inşallah bekker bir gün daha , benimkide 1 hafta beklesinnn alt karnıma doğru vuruyor mu bir şey yapıyor anlamadım anlık ağrı girio giditor çok korkuyorum sancı diye hareket desen zaten var sabaga kadae oturcaö kesin bu korkuyla
tubisssss_ Gamze-yagmur123 37+1 şükür uyku konusunda sıkıntım yok midemi yakacak şeyler yemediysem aralıksız uyuyorum sadece 1 2 kere tuvalete kalkıyorum o beni rahatsız ediyor 😂
elinaz1 Gamze-yagmur123 15haftalık gebeyim belli saatlerde uyanıp uykum kaçıyor o saatlerden birindeyim şuan🥲
Edevrim Gamze-yagmur123 38+4 haftalık olaraktan uyku yok. Çok baskı var. İlk doğum olduğundan normal diye ilerliyoruz ama sabaha çatı muayenesi var bakalım hayırlısı ile 🫠 endişe , korku, heyecan baya var