Eren1 aselinannesi38_ inşAllah cnm sana bır dahakı kontorle nezaman gel dediler bana 4 hafta dedi cok değil mi ya
Eren1 aselinannesi38_ sanadamı ah gülüm çok mu büyütüyoruz eşim cok sabrsızlanıyrosum diyor ama ben kalp atışınıda dınlemedım dinletmedimvar dedi en son kürtaj oldum dört beş ay önce korkusu daha duruyor
susamtanesiannesi meinbaby_ uygulama 5+6 gösteriyor ama beklemek istiyorum yumurtlama döneminde hamile kaldığımı varsaysam daha kalp atışına 2 hafta var
meinbaby_ Eren1 susamtanesiannesi aselinannesi38_ akkoyun21 minikkoala08 Nasıl gidiyor gebelik hanımlar Superisibeyza yenianne__
aselinannesi38_ Eren1 korkma aşkım Allah’a sığın inşallah sağ salim kucağımıza alırız ya bende biraz sabirsizim ikinci ama ilk gibi
Eren1 meinbaby_ akkoyun21 aysct teşekkür ederim kızlar sağolun umarım isteyen herkese rabbım sağlıcakla nasip eyler banada inşAllah
Eren1 aselinannesi38_ hayırlısı ile gülğm âmşn bırlıkte inşAllah rabbım göstersin o günleri kaç olursa olsun insan sabırsızlanıp heycanlanıyor
Eren1 meinbaby_ cok şükür diyeyim ama mide yanması bulantı ağzımda metalik tat mahffeti ilaç alıyorum oda aşırı uyku yapıyor maalesef sizde durumlar nasıl
aselinannesi38_ meinbaby_ çok şükür canım şuanda bir soyn yok miğde bulantısı hariç sen nasılsın nasıl gidiyor