Aysssee Biz bugün gittik kalp atışı duymak için bebeği gördük ama kalp atışını dinlettirmedi doktor kalp atışı var dedi ama bu haftalarda dinlettirmiyorum bebek için sorun olabilir dedi 7+2
aselinannesi38_ Eren1 gittim aşkım hastaneye şuan 7 hafta oldu diğer iki Dr bir hafta önce söylemiş bebeğin kalp atışı gözüktü ama dinletmedi 🙏 bu arada çok teşekkür ederim yazdığın için unutmamissin nasıl mutlu oldum mm Allah razı olsun rabbim senide güldürsün 🙏🩷💓
Eren1 aselinannesi38_ ne demek canım benım âmin cümlemizi inşAllah aklım kalmıştı bende salı günü gidicem umarım alırız herşey yollundadır herşey seninde gönlünce olsun ❤️❤️😘
aselinannesi38_ Eren1 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🙏 Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Eren1 meinbaby_ gzde26 minikkoala08 Aslan003 havva474_ Aslan003 PapatiA fatmanurgenc Demem Demem aysct asliyvs minikkoala08 Eren1 aselinannesi38_ happyfuture kızlar ben bugün doktora ilk muanemi gerçekleştirdim bebeğimizi gördük ama kalp atışı hoca dınletmedi gerek yok ben gördüm dedi iyi sağlıklı değil dedi korktum hocam kalp atışı var ama dedim değil mi ? Evet korkma ben sağlıklı görmediğim için erken haftada dınletmıyorum dedi benım hesabıma göre 8+1 haftalığım ama usgde 7+1 cıktı son reglm 28 i yerine 1 dedi sekreteri birde aşırı midem bışanıyor grib oldum ilaçta yazmadılar ateş olursa acile gel dediler üç gündür açım aç inanın mıdem çok bulanıyor birtane "prilam dr "diye hap verdi sadece ama burnum alıyor halsizim mıdem allak bullak kusacam kusamıyorum affedersiniz
aselinannesi38_ Eren1 maşallah canım çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️ Allah’ım sizlerle bağışlasın kuzumm
aysct Eren1 Geç yerleşme olmuş benimkide adet tarihime göre bir hafta geride. Evet çoğu doktor erken haftalarda kalp atışı dinletmiyor eğer gördüyse, dinleten de çok uzun dinletmiyor zaten. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
meinbaby_ Eren1 susamtanesiannesi aselinannesi38_ akkoyun21 minikkoala08 Nasıl gidiyor gebelik hanımlar Superisibeyza yenianne__
meinbaby_ Superisibeyza bizde kan uyuşmazlığı var onunla alakalı bütün kan tahlilini yaptı . Anti hcv rubella benzeri şeyler de vardı
Eren1 aselinannesi38_ âminn canım âmin cümlemizinkini inşAllah cok sevındım ama kalp atışı dinletmedi ben gördüm dedi sadece ondan korktumm üstüne ıkı kez sordum resmen
minikkoala08 Eren1 erken haftalarda radyasyon bebeğe gitmesin diye sesi açmıyorlar bende ultrasondan gördüm parmağıyla gösterdi kalp atışı var ama sesi açamam demişti korkma canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻❤️
Eren1 minikkoala08 teşekkür ederim cnm bana göstermedi işte bende korktum sordum ıkı kez üçkez kalp atışı vardı değil mi diye cünkü en son travma gibi oldu kalp atışı dınledm vajınal ıkı kez bırkez karından sonra kalbı durmuştı cok korkuyorum ondan dolayı umarım herşey yollunda gider 😘🙏🏻🙏🏻🤲🏻
akkoyun21 Eren1 bende kalp atışını 6. ayda duydum ama dr. dinletmedi iki saniye kadar anca iyi değil dedi çünkü çok küçük daha siz de meraklanmayın herşey bebek için unutmayın 🤗
Eren1 akkoyun21 akkoyun21 ya ne güzel maşşAllah inşAllah bende sağlıcakla görürüm kesınlıkle ben en son düşük oldu kürtaj oldum sonra kalp atışı durmuştu ondan az korkuyorum
Eren1 aysct inşAllah cnm dinletmedi direk haftayı söyleyip geçti korktum sordum tekrr tekrr ben gördm dinletmedm ddi azda olsa rahatladım
Eren1 aselinannesi38_ inşAllah cnm sana bır dahakı kontorle nezaman gel dediler bana 4 hafta dedi cok değil mi ya