papatyax Sindirella-94 arsesraa inşallah vardır yarın vereceğim kan bugün tek çalışıyorum maalesef evimede hastane baya uzak 🥹🙏🏻
papatyax Alyamerve sağlıksız bir gebelik geçirdim bu testle öğrenmiştim, ilk 3-4 dakikada çıktı dün sabah yaptığım testte üstte aynı markaydı
twomam Seyma123_ işe giderken alıp akşam yapacağım sanırım ya ilk idrarı bekleyemeyebilirim keşke daha iyi bir marka test acaba diyorum kaset test de alsam mı biliyorum onlarda erken sonuç için değil regl bayağı geçince sonuç veriyor ama bi denerim
Seyma123_ twomam benimki kaset testti Albi diye bi marka negatif verdi daha önce bi gebeliğim olmuştu onda da kaset test yapmıştım 2 gün gecikmişti pozitifti ama bu sefer negatif anlamadım niye böyle
Fnur6435 papatyax üzmek istemem umarım vardır ama days doctoru ben suyla bile denedim yalanci pozitif verdi.
Fnur6435 papatyax en kısa zamanda Rabbım nasip etsin bizlere inşallah. Ben predictor, awox ve prodoctor dışındaki testlere güvenmiyorum aklınızda olsun bence. İnsan sonra çok umutlaniyor hayal kırıklığı ağır oluyor.
papatyax Fnur6435 daha öncede yaptım ama hiç karşılaşmamıştım ilk kez başıma geliyor diyebilirim 🤦🏼♀️