penbe_karisi Çok koyu sarı mi canm eğer öyleyse enfeksiyon olabilir aşkım gebelikte beyaz şeffaf akıntı oluyo canm
vanilya_kokusu_ [silindi] evet sayılıyor benim akıntım sariydi yeni gebe kaldığımda hatta bende enfeksiyon diye düşünmüştüm inşallah istediğin sonucu alırsın
Aaayseeert [silindi] amin amin amin senin de güzel haberlerini bekliyor olacağım canım 🫶 yaşın kaçtı bu arada aşkom
[silindi] penbe_karisi Eh işte çok degil yani Pcos olduğu için yumurtlama günlerini kestiemedigim için o günleri kaçırmış olabilirim diyorum ama emin değilim
Aaayseeert [silindi] ahhahah gençlikten bi tık yüksekteyim gari ben ahahahha gençlik falan kalmadı yaşlandım bu süreçler de
gorkemakdmr [silindi] yeni gördüm postunu daha öncede konuşmuştuk zaten peki kasık bel ağrısı gögüs hasasiyeti veya uyku hali falan var mı
[silindi] gorkemakdmr Uyku hali var ama sabah erken kalkıyorum diye düşünüyorum Bel agrimda adetime 2 gün kala kopucak derecede agrirdi ama şu an hiç bel ağrısı göğüs hassasiyeti neyin yokk
ecemiyy vanilya_kokusu_ ya benimde bugün sarı akıntım gelmeye başladı yumurtlamanın üstünden dört gün geçti çok mu erken ama geliyor sümüksü değişik birşey yoğun
Sans_seninle [silindi] yapsana test bende aynı durumdayım Pcos kilo sivilce yapıyor ama adetim hep düzenli
[silindi] Sans_seninle elimde hiç test yok düzensiz olduğum için son adet tarihim 18 Ağustostu ben bir 10 gün beklim 1 ay olsun en azından
GirlandBoy_Mom [silindi] inşallah gönlünce olur kuzum seni çok görüyorum buralarda bi bebiş haberi senden alırız inşallah 🥰