Glbhrmnts 12.haftamdan beri pilatese gidiyorum,zaten öncesinde de 6 yıllık bir geçmişim vardı. 38+3’teyim bence doktor sakınca görmedikçe yapılacak en güzel spor😍
aybalasmom Kalbimde öyle öyle gerçekten kasjjdjd. Öncesinde küçüktür doğumu tetiklemesin diye bahane buluyordum şimdi de yerimden kalkacak halim olmuyor 🥹🥹
aybalasmom Kalbimde ahhahaha ay valla tadını çıkarın nazlanmanın🤭🤭 eşim geldiği gibi ben de aynı nazlanıcam dkjdjdjd.
alvcee happyflowers ben de elçin demirel yapmaya çalışıyorum ama youtube açıp düzenli yapmıyorum aksatıyorum maalesef şimdi online ders alıcam para verince daha düzenli katılırım muhtemelen 😂 simge dumandan alcam online eğitim de
Mummybaby happyflowers ben ilk gebeliğimde çalışıyordum vaktim çok yoktu evde kendim egzersiz yapıyordum. İkinci gebeliğim biraz erken oldu ve maalesef sırt ve bel ağrım şiddetlendi o yüzden klinik pilatese başladım
Sibeleo Simge dumanı youtubeden takip ediyorum her hafta için egzersizleri var 12 den 40. Haftaya kadar . Ekstra doğum odasın da yapılacak egzersizleri vs de paylaşıyor .
Elif0715 happyflowers yani tam olarak belli olmasada 20. Haftadayım ağrılarım vesayre yok genel olarak sadece göbeğimde büyüme var vücudum genişlemedi