happyflowers arkadaşlar takip ettiğiniz youtube dan baktığınız önerebileceğiniz pilates hocası var mı acaba 3.ayımı doldurdum artık başlamak istiyorum
aybalasmom happyflowers 31 haftalık olup hala başlamayan ben kdjdkdjd. Yürüyüş dışında bi şey yapmıyorum. Bekleyeyim burda ben de🤭
elifguleryuz happyflowers Merhaba elçin demirel videolarını tek geçerim bu konuda her konu üzerine pilates videosu var
alvcee happyflowers ben de elçin demirel yapmaya çalışıyorum ama youtube açıp düzenli yapmıyorum aksatıyorum maalesef şimdi online ders alıcam para verince daha düzenli katılırım muhtemelen 😂 simge dumandan alcam online eğitim de
aybalasmom happyflowers valla halim oldukça yürüyorum ya da kendimi şişmiş hissedersem dkdjdjd. Birkaç gündür yerimden kalkmak istemiyorum ağırlaştım🥲
aybalasmom Kubrr_ inşallahhh kendimi kandırıyorum “doktora sormadım yürüyeyim mi diye” ondan spor vs yapmıyorum diye dkdjdjdj
Elif0715 happyflowers yani tam olarak belli olmasada 20. Haftadayım ağrılarım vesayre yok genel olarak sadece göbeğimde büyüme var vücudum genişlemedi