BurcuKurtSorgu Tugce1803 şimdi defterime baktım 24. Gün hafif belirmiş. 23. Gün sabah yapmışım yokmuş, akşama eve geldiğimde varmış. 24. Hafif belirmiş. 25. Gün gözle görülür hafif çizgi. Varsa sende çıkabilir. Nasıl duruyorsun 😂
BurcuKurtSorgu Tugce1803 bu ara ovulasyon yapıyormuşun...herkesin döngüsü farklı tabi...yumurtlamanın 9. Günü yazıyor
gayecee Tugce1803 1 gün gecikmiş hemen test yaptım 2. Çizgi silik çıktı ertesi dün doktora gittim planlı gebelikti çok şükür Allahıma hiç bekletmedi Allah herkese istediği zaman nasip etsin 🙏
Tugce1803 BurcuKurtSorgu benimde bugün 26.gün canım ovulasyonla eğer kopkoyu olursa gebelik testi o zaman yapıcam kimseye birşey demedim ama görenler hamile misin diyo rüyasında görenler olmuş eşim hissetmiş herkese bişeyler oldu yani ben birşey demeden😅
BurcuKurtSorgu Tugce1803 ovulasyon beni çok yanıltmıştı söylim 😂 var mı belirgin bir çizgi şuan? ben çoktan 25.000 tane test yapmıştım. Umarım kalmışsındır 😁🙏🏻
BurcuKurtSorgu Tugce1803 Tugce1803 puhahaha kız sen mişsin ya şimdi farkettim 😂😂😂 hala yapmadın mı sen test yaaaa inanmıyorum sana aradan 4 gün geçmiş durma hadi yap vallahi denk gelip duruyorum bak postlarına 😂😂 çatlıcam valla. En son nerdeysen ben gidip alcam Bu ara ateşin yükseldi mi az az?
Tugce1803 BurcuKurtSorgu ateşim sabit hala😂😂 sol bacak ve belim sızlıyo sol kasığımda doluluk var sağ tarafımda gram bişi yok
BurcuKurtSorgu Tugce1803 test neden yapmadın ki? Belli olmaz günün geçmeden derim ben. Ben de hala umut var 🥰
Tugce1803 BurcuKurtSorgu kan testi kesin sonuç diye idrar testi yapmadım bi de idrar testi erken olur diye
BurcuKurtSorgu Tugce1803 tabiki kesin ama daha da erken aslında. Gebelik testi evde daha heyecanlı oluyor diye dedim...en sona bıraksaydın kan testi keşke. Bu ara olmazsa bu ay şu preseed jeli dene ovulasyonla birlikte. 3 arkadaşımda daha ilk aylarında kaldı ben önerdikten sonra.
Shylkyc Tugce1803 5 hafta 5 günlüktü öğrendiğimde ☺ doktor zaten adetinin bittiği günü değil son adet olduğun ilk günü sorarak hesaplıyor.