etugce 31. Günde öğrendim ben 2 gün geçmişti sabahlamıştım, tam arkadaşımla telefonu kapattık bi sene daha beklesem mi acaba çocuk için konuşması yapıp, bir de bi baktım 2 gün geçmiş regl evde test vardı yapayım da gelsin reglim demiştim :) son aylarda denediğimiz için testi yapmadan regl olmuyordum bi baktım çift çizgi. Gidip pahalı testlerden aldım o da çift çizgi. Sonra kan testi şimdi 9. Haftadayız
Tugce1803 etugce yaa maşallah Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin çok sevindim adaşım darısı başıma inşallah🙏🏻
Tugce1803 Sh123 darısı bana 🙏🏻🙏🏻Adete kadar ovulasyonla takip ediyorum inşallah kopkoyu çift çizgiyi görürsem koşa koşa kan vermeye gidicem😂
BMA Tugce1803 gecen ayın hangi gününde olduysam 1 ay sonra da yine o gün test yaptim mesela en son 10agustosta adet oldum eylülün 10da test yaptim
Tugce1803 BMA bende ovulasyonla takip ediyorum kıpkırmızı çizgiyi inşallah görürsem gebelik testi yapıcam bir yandan ateş takibi uapıyorum😅
Mert_annesi Tugceecikk Cevap icin biraz gec kalmışım ozur dilerim 😶 Inan hatirlamiyordum canimm ama sonraki yorumlarinizi gördüm Hamileymissin . Rabbim tamamina erdirsin canimm. Hayırla kucagina alirsin insallah 😍😍😍