bebeklerim__ 39 hafta olduk ama ben cok korkuyorum.. 2.gebeligim buda vajinal doğum. Ilkinkinin üzerinden 5 yıl geçti ama hala o anları unutamadım.. gelin dertleşelim 🥲
Herseydenbiktim bebeklerim__ Bende 39 olacam ilk gebeligim şuan agri mi sancı mi çözemiyorum 🥹 Korkuyorum ve vajinal dogum olacak bana da el atın 😥
mrvsrcn bebeklerim__ benimde ilki vajinal doğum suyumun gelmesiyle doğurdum çok güzel bir doğumdu elhamdulillah ama tabiki ne kadar güzel olsada o sancı acı unutulmuyor 😀 su an 38 haftalığım akşam ağlıyordum ben nasıl doğuracam diye ama bi yandanda doğurmak istiyorum artık çok daraldım kızım 23 aylık çok yoruluyorum daha bebek gelmeden 😀
danla2711 bebeklerim__ her hamilelik farklı olduğu gibi her doğumda farklı oluyor ilki zor oldu diye 2.de zor olacak değil hiç korkma benim doğumum sancılar haricinde çok kolaydı🥰 hatta doğumhaneden yürüyerek çıktım Rabbim kolaylaştırsın inşallah sağlıkla kucağına al sende yürüyerek enerjik bir şekilde çık 🥰🤲
bebeklerim__ Herseydenbiktim bende ilkinde suyumun gelmesiyle gitmiştim.bunda arada bir birseyler yokluyor bende anlamıyorum agri mi sanci mi.. nasil doğuracağız😅🥲🥲
bebeklerim__ Herseydenbiktim benim ilk zor olmustu suan aklima geldikçe kalbim sıkışıyor .belki kolay olanlar yazar da içimiz rahatlar 😔
araspoyraz Herseydenbiktim Kesinlikle stres yapmayın vücudumuz bunun için yaratılmış. Ayrıca doğum anında çığlık atmamaya dikkat edin, nefes kontrolüyle az dikişle atlatalim insallallah. ( 3. Gebeliğim)
Herseydenbiktim bebeklerim__ Ay bende suda gelmedi bisi de gelmedi nasil anlicam nasil doguracaz askiimm bana da söyleyin bizde de söyleyin 🥹 Yapicaz merak etme 😂
Herseydenbiktim bebeklerim__ Ay Rabbim herkesin doğumunu kolaylastirsin kötü düşünme asla evde hafif egzersiz yap
Goktug16 bebeklerim__ 2.normal doğumum oldu çok şükür hic öyle zorlanmadim akşam 7 de sancılı gittim 8 de bebeğim dünyaya geldi inşallah sizinde kolay olur ve 4 kg 100 gram dogdu bebeğim
bebeklerim__ Herseydenbiktim postu açtıktan sonra gidip ağladım biraz.. su gelmezse sanciyla anlayacağız diye düşünüyorum canim..
bebeklerim__ Herseydenbiktim bu hafta içi başlıyorum egzersizlere sende basla plates topunda yapalım. Yolda aksak yürüyüş yapiyorum kaldirimlarda
bebeklerim__ gulsahh12 bence her dogum zordur içinden bi can çıkıyor. O sanci anları ağrıları ikinmak ama ikinamamak o yüzden gozum cok korkuyorum.
021 Vajinal doğum yaptım ilk gebelıgımde bu ıkıncı gebelıgımde çok korkuyorum sezeryan mı olsam dye düşünüyorum 🥹
bebeklerim__ 021 sezeryaninnda sonrası kötü diyorlar.. benndevlet de yapacağım icinnseçme lüksüm olmayacak
dnzcb 021 ben sezeryan oldum covid olduğum için şimdi 2. Ye hamileyim vajinal doğum sancısını bilmiyorum ama inanın sezeryan da o kadar basit değil toparlanmak çok zor ben şimdi 2. Kez nasıl sezeryan olacağım diye aklım çıkıyor mesela
zeynepckmm Benim 3. Gebeliğim ikisi normal oldu muhtemelen buda öyle olacak ben bile korkuyorum, korku her yerimi sarmış durumda 😂 31 haftalık olduk ağrım çok fazla oluyo rabbim bi avazda doğurtsunn hepimizi inşallah ( Aminnn ) 🤲🏻😵💫
bebeklerim__ mrvsrcn maşallah en azından arkada guzel dogumum oldu diyebiliyormusun😀😀 ikinamadigimdan çocuğumun kafasi uzun gelmişti doğurmak istemek ve istememk arasindayiz😀
gulsahh12 Ayy ilk gebeliğim ya hiç bir şey bilmediğimden korku yok telaş yok yaşayıp görücez eğer zor olursa travma olursa ikinciyi yapmam heralde 😂
Nsrin gulsahh12 müge anlı’nın bı lafı vardı "rabbim doğum ağrısını unutturuyor ki sonra millet 7_8 tane daha yapıp sokağa atıyor diye,bı ben unutamamisim ki 1 tanede kaldım 😅
bebeklerim__ gulsahh12 bana diyorlar ki ikinci doğumun korkma. Asil mesele o ya iste. İlkinde bilmiyoruz neyle nasil karsilacagimizi bunda herseye hakimiz😀😀😀
Herseydenbiktim bebeklerim__ Ay benim hiç dışarı çıkasım gelmiyor bunu unutmuşum ama çıkıp yapicam😂 yapaliiimmm
momica bebeklerim__ 37+2 🙂 ilk gebelik bilinmezlik rahatlığı var sanırım egzersiz olarak ev temizliyorum ben de 🤣🤣
ucuncugeliyo bebeklerim__ ilk dogumunuzu da mi devlette yaptiniz. Beni devlet hastanesi ile biraz korkuttular da o yuzden hic bi dogumumda devlete gitmeye cesaret edemedim. Dogumhane nasil bi yer kac tane kadin bi arada doguruyo acaba
Nsrin bebeklerim__ 🤗 gel bacım 37+4..iki saattir kivraniyorum futbolmu oynuyor karnimda yoksa horonmu tepiyor bilmiyorum ama hem kaburgama tepiyor hem assagiya baskı yapıyor ama ağlıcam artık 😩😩