bebiveben Ziysann ben yaptım. Çamaşırlarını yıkadım ütüledim. Bebek arabası ve park yatak kaldı onu da bu ay halledicem inşallah. Şu zamanda bile o kadar zorlandım ki yaparken iyi ki yaptım diyorum
Ziysann bebiveben kesinlikle bende öyle dolabı herşeyi hazır 30dan sonra ugraşamam valla iyiki erken diyenleri dinlememişim bence insan kendini tanımalı 😅
Fahriye41 bebiveben inşallah canım ya birinin eline bakmak çok zor Allah yardımcın olsun kuzum rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin benim ilki zordu o yüzden birazcık korkum başladı şimdiden 🥺
bebiveben Fahriye41 yaaaa kıyamam. Hepimizin bütün annelerin doğumu kolay olsun inşallah. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin. Annelik gerçekten çok zormuş ama bir o kadar da güzel. Şükürler olsun 🤲🏻 ❤️
Daisy06 Ziysann 29+4 suan doktor 39. Haftada yapıyoruz sezeryan dedi gün verdi. Bende aldım herseyi sadece araba ve park yatak kaldı
Ziysann Daisy06 benimde sezeryan olucak baştan beri o şekilde istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda saglıkla gelsinlerde normal yada sezeryan farketmez
Fahriye41 bebiveben Amin inşallah canım Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah doğumu yaptıktan sonra bütün acılarin hepsi bitiyor onu kucağına alınca iyiki çektim bu kadar eziyet diyorsun hele o mis gibi kokuları yok mu insan eriyor ❤️
Daisy06 bebiveben nasıl istiyorsun doğumu dedi sezeryan dedim tarihe baktı verdi y.dısına çıkıcam o hafta gitmeden alayım dedi
oykunov uygulamada 23 kasım görünüyor normal istediğim için gün belirlemedik bakalım ne zaman hazır hissederse hangi şekilde gelmek isterse beklemedeyizz
melikegkbltt__ Ziysann az sonra 28+1 oluyoruz,vallahi doktorum ne gün verdi ne detaylı birşey söyledi sanırım devlet hastanesi olmasından kaynaklı uygulamaya göre 28 kasımda gelicek minişim hayırlı vakitte kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize 🩷
Ziysann melikegkbltt__ muhtemel ondandır çünkü normal doğum odaklılarya bende sormasam belki gün vermezdi özel olsa bile diye düşünüyorum ☺️
Ziysann Gizmmis ama erken değilmi bana bile erken dediler nasıl 24 haftalık olup 😬 saglıkla gelsin inşallah
Fahriye41 Ziysann hepsini aldım erkenden ütüledim yıkadım iyiki de erken yapmışım şimdi yürümeye halim yok bırak onları yıkamaya artık bi valize koyması kaldı inşallah onuda günü yaklaşınca yapcam
Ziysann Fahriye41 tuvaletle koltuk arasında üçgen oluşturdum sanırım gercekten kalkmasam kalkmam yataktan😅 kendime güvenmediğimden valizide hazırladım duruyor🤭😬