hayirlisi06 _mom01 sen merak ediyorum benim gibi iki kızın vardı 😊İnşaAllah hayırlı erkek der dr un. Bana da dua edersen çok sevinirim bana iki kız dedi sağlık olsun belki bir supriz olur ayrıntılı da Rabbım büyüktür 🩷🩵
_mom01 hayirlisi06 ya bende seni mesak ediyordum bugün gördüm mesajlarını Rabb’im hakkımızda hayırlısını nasip etsin devlet hastanesinden korkuyorum terslerler diye inşallah doktor dank diye cinsiyetleri söyler dua et 😍
Merv41 hayirlisi06 Amin amin Rabbimden Ümit kesilmez cnm İnşallah Rabbim gönlüne göre nasip etsin amin 🤲🏻🩵
hayirlisi06 _mom01 inşallah söyler canım büyümüş artık benim tek umudum ayrıntılı usg belki bir supriz yapar ya dua et bana
Merv41 bluemom24 alttakinde dediğin en üstte attığım çıkıntı gördüğüm onun altın da diğer bebeğin resimlerini ekledim onu altına da çıkıntısını gördüğüm bebeğin diğer bacak arası resimlerini ekledim 🤭 Hangisin de kız gibi gördün canım 😌☺️
Merv41 Merv41 Bu doktor nasıl kesin dedi çoğunuz burda pipi dediniz 🙈🤭🤭Perinatalojiye gidince 16+3 de artık o dana net söyler kızsa da erkekse de İnşallah erkektir 3 kızımdan sonra bende tadarım 🥹🤲🏻
Merv41 _mom01 Ay hadi Rabbimin izniyle çok sevinirim 🥹🤲🏻🩵 Maşallah cnm Rabbim sana da hayırlı sağlıklı oğluş nasip etsin amin Öğrenince bana da yazar mısın merak ettim ☺️
hayirlisi06 Merv41 ben bugün sana ve diğer arkadaşa dua ettim namazdan sonra aklıma geldinz direkt 🤣 dua eder dua beklerim 🩵🩵🙏
Merv41 hayirlisi06 tabi ben de ediyorum inanki aklıma geldikçe 😌🥹 Rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre nasip etsin 🥹🤲🏻
Merv41 Angelmom1 En güzeli olsun inşallah hakkım da 🤲🏻🥹Rabbim mucize gönderir belki ümidim var ☺️Olmazsa da en afiyetli ve selametlisi olsun 🥹🤲🏻
Merv41 @3babymom cnm sen de bakar mısın rica etsem 😌yukarı da bebeklerin ayrı ayrı cinsiyetlerini attım
Merv41 Sermec27 yaa 🥹🥹🥹En güzeli olsun inşallah 🤲🏻3 kızımdan sonra Rabbimden bir tanesi de olsa diye mucize bekliyorum ama olmazsa da en güzeli olsun 🤲🏻😌