Merv41 Ebru_ebru sonra iki bebeğin de ayrı ayrı daha detaylı resminlerini ekledim canım 😌Rabbimden mucize bekliyorım 🥹🤲🏻
Tamammyeterr Merv41 canm ben bitane kız bitane erkek hisettim ama doktor kadar bilgili değiliz hayırlısı olsn
Tamammyeterr Merv41 inşallah cnm Allah gönlüne göre versin bende şimdi hastaneye gidiyorum inşallah Allah benimde gönlüme göre verir Cinsiyeti
Merv41 Ebru_ebru Allah razı olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin 🥹🤲🏻Sizin de gönlünüz de yatanlar nasip olsun🤲🏻
Tazeanne0134 Merv41 Amin canim inşallah nasip benimde oğlum diyor ki anne bana erkek kardeşim için kiz bebek olsun diyor nasip annem dedim sırf o yüzden de istiyorum bakalım nasip kısmet
Birikii Merv41 kız bence inşallah sizin istediğiniz olur. Tek yumurta ikiziyse zaten cinsiyet aynı olur biri neyse diğeri de o
Merv41 Merv41 Bu doktor nasıl kesin dedi çoğunuz burda pipi dediniz 🙈🤭🤭Perinatalojiye gidince 16+3 de artık o dana net söyler kızsa da erkekse de İnşallah erkektir 3 kızımdan sonra bende tadarım 🥹🤲🏻
_mom01 Merv41 canım bildiğin testesteronları görünüyor kesin ikisi erkek benim de iki kızım var yarın perinatolojide kontrolüm var 14+2 günlüğüz çift yumurta
hayirlisi06 _mom01 sen merak ediyorum benim gibi iki kızın vardı 😊İnşaAllah hayırlı erkek der dr un. Bana da dua edersen çok sevinirim bana iki kız dedi sağlık olsun belki bir supriz olur ayrıntılı da Rabbım büyüktür 🩷🩵
Merv41 _mom01 Ay hadi Rabbimin izniyle çok sevinirim 🥹🤲🏻🩵 Maşallah cnm Rabbim sana da hayırlı sağlıklı oğluş nasip etsin amin Öğrenince bana da yazar mısın merak ettim ☺️