meinbaby_ 5+5 haftalık hamileyim . 1 sene önce 8 haftalıkken kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum . Bu gebeliğimde coraspin kullandırmaya başladı . Aranızda kullanan var mı . Tedirginim yan etkisi olursa bana yada bebeğe diye .
yasarceyda12 meinbaby_ asıl kullanmaman sıkıntılı canım erken haftalarda düşük veya kalp durması sık yaşanan bi durum olası bi pıhtılaşma problemine karşı kan sulandırıcı yani coraspin veya ecoprin veriyolar hiç sıkıntısı yan etkisi yok ben kan sulandırıcı ipne + kan sulandırıcı hap yani coraspin beraber kullanıyorum
Esra-4151 meinbaby_ benimde 7 ay önce kalp durması sonucu kaybım oldu 6+5 im ilk öğrendiğimden beri Ecoprin 100 mg kullanıyorum tedbir amaçlı dedi doktor bi zararı yok dedi özellikle sordum kaç mg canım? Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
00gkcm meinbaby_ ben kullanıyorum başından beri şuan 34+5 iz hiç bir zararını görmedim çok şükür zararlı olsa vermezdi kan sulandırıcı olarak geçiyor
yasarceyda12 meinbaby_ hayır canım ama ilk içtiğimde hafif açtım ağrı yapmıştı tok karnına öğlen içiyprum
Esra-4151 meinbaby_ benimde ilk 150 ile başlattı farklı doktor kalp atışını duyunca 100 mg düşürdü bende düşürmesindne dolayı endişeliyim hadi yine bebeğe bişey olur sa diye inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız
Minikeller38 meinbaby_ canım bende hep aspirin hemde okspar iğne kullandım 32 haftada doktorum aspirini bıraktırdı sadece iğne olarak devam ediyorum kesinlikle kullanmalısın eğer kaybın varsa kullanmamamzlık yapma .
Limonlusodasever meinbaby_ benim de aynı 8 haftalık kürtaj oldum. Gebelik düşününce doktor coraspirin verdi tedbir amaçlı ne olur ne olmaz pıhtılaşmaya karşı kan sulandırıcı kullanalım desi
Guzelanne56 meinbaby_ iki hamileliğimde de kullandım hiçbir yan etkisi olmadı iyi ki de kullanmışım 34 haftada kestik ve gelişim geriliği iyi ki kullanmışım yani
annesininincitanesi meinbaby_ Başından beri ben de kullanıyorum 31+5iz hiçbir sıkıntı sorun yaratmadı bizde Allah size de yaşatmasın sağ salim kucağımıza alalım 🌸
Nrgalt8 meinbaby_ ben de 12. Haftamdan beri kullanıyorum. 22 haftalık olduk, hiçbir yan etki görmedim. Sadece her gün aynı saatte almaya özen gösterin. Bana hem doktorum hem de eczacı böyle söylemişti.
meinbaby_ Nrgalt8 teşekkür ederim bilgi için. Banada doktor akşamları iç dedi ama aynı saat dememişti . Dikkat ederim 🙏