happymomdayss
Insallah gerek kalmaz ama aklinda bulunsun yumurta buyutken ve toplama zamaninda gunde 1 havuc, 1 veya kuru incir, haslanmis yumurta 1ttane , 1 avuc kuru uzum ve yas kuruyemis ye ozellikle badem findik cevis ama fazla olmasin benim 23 yumurtam cikti bunlari tuketirken rahim kalinligi icin ozellikle dogal nar suyu bu ay ilk kez denedim cok okuyodum en fazla 9.5 oluyodu bu ay 10.5 gorduk en son ultrasonda belki dahada kalinlasmistir ve ilacsiz sadece nar suyu sayesinde yanliz dip not nar suyu islemden sonra icme cok fazla icme yarin veya bir su bardagi gunluk dusuk yapiyo diye duydum islemlere kadar icmelisin, ayni sekilde kuru inciri 2 den fazla yeme cunku kist olusturuyomus yumurtayi cogaltiyo asilama esnasinda gunde bi tane yemek yeterli benim asilamada en buyuk 3 yumurta cikti kucukler bile 9 8 m seklinde coktu en fazla bi gun yedim bi gun mola seklinde yaptim tutunmak icinde nar haric hepsini yiyenilirsin avokado ve kabak cekirdegi diyolar insallah gerek kalmaz ve pozitif alirsin 8 yillik tecrubem herkezde ise yariyo ciddi sorun yoksa benim esimde sorun var ne yazikki oyuzden ihtimalim dusuk tabi nasip.