happymomdayss Bugün çatlamanın 8. Günü negatif umudu kesmelimiyim olsa cıkarmıydı… Çatlamanın 8.Günü test yapıp negatif cıkan 10-12. Günlerde değeri cıkan varmı kızlar
Busraaaakkk happymomdayss ayy çiçeğim çok erken daha dur neden umudu kesiyorsun, pikten 14 gün sonra pozitif gördüm ben. Biraz erken davranmışsın sabır
Andyou happymomdayss Bende asilama oldum bugun 10 gun daha oncekilerde yok gibi biseydi bugun erken gebelik bi tik daha belirgin salo tekrar yapicam umudum yok benim ama milletin 16 gune kadar negatif 16 pozitif olan varmis insallah tutar hepimizin
bluemom24 bluemom24 pardon galeriden baktım 10. Gün çok çok silik olmuş o da saatler sonra belirmişti erken gebelik testinde bi iki gün daha bekle canım daha erken
Busraaaakkk happymomdayss Ben gebeliği LH ile hiç takip etmedim gebelik olunca koyulaşır mı bilmiyorum ama gebelik testi için erken olduğunu düşünüyorum dediğim gibi 14. Gün pozitif gördüm
happymomdayss Andyou onlar geç döllenme olanlar herhalde çatlama gününü bildiğimiz için benim için 9-10. Gün cıktı cıktı cıkmadıysa negatif demektir ki hiç yanılmadım buzamana kdar
Andyou happymomdayss yok asilama veya catlatma ignesi yapanlari okudum bende asilama sonucumu bekliyorum cunku allah buyuk insallah gonlumuzden geceb olur
Andyou happymomdayss daha once yaptirdin mi? Bi kac taktik onerebilirim bende yumurta ve rahim konusunda baya ise yarar tecrubeler var sadece sansima tutunamadi bebek hic Insallah gerek kalmaz tabi