Mervee09 Birranneee Bende 34+5 im bikac gün önce hazirladm hastane cantami temzligide basladm sayilir bugn koltuklarim yikandi halılar yıkamaya gitti yarin camlar silincek perdeler yikancak yavas yavas yapilcaklari yapicam artk bence baslayn yorucu isler çünkü
danla2711 Birranneee benim oğlum 27. Haftada baş aşşağı olmuştu 34.haftada çantamı hazırladım 35 ye evimi temizledik 37+4 te akşam nişanım ve suyum geldi hastaneye yattım 37+5 te doğurdum önerim erken hazırlayın çantanızı ve bütün işler 35 te bitmiş olsun herşey bir anda oluyor
Eda_dnz56 Birranneee 36 da pozisyonu düzeldi 32 de çanta hazırladım 37 ye girmeden önce kuaförde baştan aşağı tüm işimi hallettim yarın 38+4 üm yine güzellik merkezine gidip kirpiklerimi yaptırıcam bu sefer başka da bir hazırlığım yok sadece bebeğimin gelmesi kaldı
Sibeleo 38+6 makat pozisyon da bir türlü dönmüyor hiçte dönmedi ilk gebeliğim vajinal isterdim ama zaten hep makattı ben umudumu kaybettim sağlıklı olsunlar da bir şekil de doğacak zaten :)
supermooomy Haftada. İtibaren her ikimizinde çantaları hazırdı temizlik işine gelirsek evin kaba temizliğini 37 de yapıp her gün neredeyse üzerinden geçiyordum son sıralar bir enerji geliyor😂 bebeğim 38-39 uncu haftalara kadar makat gelişti zorunlu sezaryen gözü ile bakıyordu doktor sonra döndü 41. Haftada doğum yaptım vajinal oldu