Birranneee 34 35 haftalık hamileyim bebeğim hala doğum pozisyonuna girmemiş birde çantanızı kaçıncı haftada hazırladınız? Temizliğinize kacıncı haftads başladınız ?
asli0101 Birranneee ben 28 de felan hazırlamıştım çantayı 29 haftalıkken dönmüştü 33+2 de doğdu maalesef
Ecisbicis Birranneee 28 olması lazım, hissettim çünkü, 30da doktora gittiğimde doğum pozisyonuna geçmiş dedi. Hala kıyafetlerini yıkayıp çanta hazırlamadım, 35 te hazır olacak gibi hazırlanacağım
maviportakal_ Pink29 benim 26 da baş aşağıydı ama 30 dan sonra tekrar başı yukarı çıktı illa erken doğum olacak değil ben doktor baş gelişli yazınca korkmuştum çünkü normal bu haftalarda korkma dedi
[silindi] Pink29 hayır benimki 22. Haftadan beri baş geliş pozisyonunda 37+1 oldum hala baş geliş , olmaları gereken pozisyon bu zaten o yüzden erken doğum sebebi değil
Madamebubu Birranneee 34+4 makat geliş bizimki de. Zorunlu sezeryan olacağım için nasıl durduğu pek önemli değil. Bebişin hastane çantası hazır ama benimki değil. Temizlik işleri için de annemi bekliyorum pek enerjim yok eşimin de elinden gelir onlar halletcek.
[silindi] Haftadan beri doğum pozisyonundaydı 37+1 oldum hala doğum pozisyonunda ama sezaryen olacağım yine de
Pink29 [silindi] anladım bu durum sık ıdrar çıkmaya sebep oluyor degıl mı ve doğuma kadar mı bu sekılde duruyor bebek
NoName_ Birranneee 31 haftalıkken baş gelişti 32de temizliğe bsşladım sonrasında çantamı hazırladım temizliğide doğuma kadar parça parça yaptım bitirdim