efnanhiraa melek4636 gri alan olabilirsin olmayada bilirsin 2 gün sorna kan ver yükselme varsa hamielsin canım 5 ve üzeri gebelik demektir senin ki baya sınırda
Eliz135 melek4636 değerin çok yakın canım inşallah oylesindir 🤲 ama iki gün sonra kan verip netlestir istersen
Can_sel12 melek4636 evet gebesin canım şundan dolayı ben kan verdim 2,4 çıktı doktor gri dedi beli değil dedi diğer doktor arkadaşıma attım o 1 üstüyse gebesin dedi 2,4 olan değ erim ⅔ günde 43 oldu şuanda 8 haftalık gebeyim
Mel_58 Can_sel12 14 gün geçiktim en son adet tarihime göre düşük cıktı en son adet tariheme göre 6 haftalık olması gerekir ama kanda 3 haftalık cıktı carşamba bir daha kan verecem böyle olan var mı aranozda
EdaBr Can_sel12 yaa ben şimdi kan verdim 87 çıktı doktor da iki gün sonra tekrar gel dedi çok mu erken kan verdim acaba
ppmerlina Can_sel12 ne alaka ya benim 5 çıkmıştı gebe değildim 1 üstü gebe oluyor ne demek yani bu nasıl cahilce bir yorum. O doktor diplomasını yırtsın atsın. Bir de evet gebesiniz diyorsunuz. İnsanları hemen umutlandırmayın 4 beta ile gebesin diyemezsiniz
Mel_58 Can_sel12 ikinci gebeliğimde öyle olmuştu ama cok kanamayla başlamıştı hareket etsem kanama oluyordu her hafta da bir acildeydim kanıma bakıyorlardı kanda değer yükseliyordu filan o yüzden korkuyorum gine geç döllenme gine aynısı olur mu diye İlk gebeliğim cok normal geçmişti herşey yolunda gittiydi ı yüzden bilemiyorum
Can_sel12 ppmerlina cahillik derken pardon siz kendi diplomanızı yırtın artın şuan bile 2 değerle gitseniz bile doktor gri alan diyecek size bende hemşireyim zaten %60 lık kısım hamile çıkıyo yorum yaparken bideha üslubunuza dikkat edin
Papatyaaam1 ppmerlina sakın ol kııız belkı oda doktor yanıltmasıdır ben bugün doktora gıttım enfeksiyon olabılır dedı kaşın doğumcu bı degerım sınırda çıktı dıye anti cmv igg miydi neydı 0 la 1 olması gerekırken bende 1.39 çıktı oda enfeksıyona yonlendırdı sebebi kaşık ağrımın olması o doktor da bana ınanma o sordun ağrıya sebep olmaz bebek le alakalıdır dedi kadın dogumcuya yanlış soylemıs çocukta anomalık olabılır ama çok çok çok düşük bır rısk başka etkısı olmaz dedi bu devırde doktora da güven yokkı genelleme yapmıyım ama bazıları yanlış yonlendırme ve bılgılendırme yapıyor gerçekten